#Новини

В ЖК City Park почали встановлення теплових лічильників з подальшим пуском тепла в квартири

 

Ми розпочали важливий етап, необхідний для пуску тепла для жителів ЖК City Park. Спеціалісти підрядної організації встановлюють тут поквартирні ультразвукові теплові лічильники. 

 

Роботи з подачі тепла в ЖК City Park тривають. Наразі, ми отримали ультразвукові теплові лічильники від компанії «НІК-ЕЛЕКТРОНІКА» і встановили їх для мешканців 1-го будинку. Далі продовжуємо почергово у 2-му, 3-му та 4-му будинках.

«НІК-ЕЛЕКТРОНІКА» – одна з найбільших компаній в Східній Європі в області розробки і виробництва вимірювальних приладів. Вона має власне конструкторське бюро і сервісний центр. 

Лічильник NIK 7071 – ексклюзивна розробка компанії. Такі теплолічильники застосовуються для житлових та комерційних приміщень та призначені для вимірювання спожитої кількості тепла. Ця модель має потужну автономну батарею, яка забезпечує функціонування приладу терміном до 10 років. NIK 7071 не має рухомих частин, тож не зношується внаслідок механічної взаємодії, і потребує повірки тільки раз на 4 роки. Дані з теплолічильника передаються у систему бездротово, тож мешканці ЖК City Park не матимуть зайвого клопоту. 

Лічильники  NIK 7071 тестували, програмували і сертифікували спеціально для потреб мешканців наших ЖК, тож, підготовка першої партії апаратів зайняла тривалий час. В такий спосіб ми підтримали саме українського виробника вимірювального обладнання, маючи турецькі та інші альтернативи.

Роботи зі встановлення лічильників триватимуть кілька днів. Подальші етапи пуску тепла ми повідомимо додатково.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок