#Новини

В ЖК Синергія 3+ відкрилася надсучасна ігрова зона: як ми провели її перший “тест-драйв”

 

Вершина дитячої інфраструктури Синергії — ігрові майданчики PlayHub. Це великі ігрові зони, де дітям не потрібно пояснювати, як грати — все залежить від їх фантазії, в межах якої можна здійснити будь-яку гру. Наповнення майданчиків продумано так, щоб діти розвивалися під час гри без нав'язаних дорослими сценаріїв. Саме такий майданчик ми відкрили днями в ЖК Синергія 3+.

 

Дитина сама вибирає, чим займатися: стрибати на батуті, підкорювати “вершину” на скеледромі чи павутинці, досліджувати інтерактивний комплекс із дерев'яними елементами чи спуститися стрімголов на закритій гірці. 

Найбільш обговорюваним рішенням в соціальних мережах стала дабл-гойдалка. Таким чином ми здійснили мрію багатьох мам і тат, які разом з малечею можуть одночасно кататися на такій гойдалці та розділити момент захвату на двох!

Ігровий майданчик розроблявся за авторським проєктом для території урбаністичного ЖК Синергія 3+. Він побудований з натуральних довговічних матеріалів, а його елементи приїхали до нас із Німеччини та Австрії. А значить, ви можете бути спокійні за безпеку всіх ігрових рішень.

Майданчик розрахований на дітей різних вікових груп і швидко стає центром тяжіння мешканців — діти приходять у захват від таких атракціонів. Подивіться на ці щасливі обличчя дітей та приєднуйтесь!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок