#Новини

Натхненні природою. Зустрічайте рендери вхідних груп ЖК Синергія Сіті

 

Ми дотримуємось стандартів бізнес-класу в кожній деталі. Погляньте на свіжі рендери вхідних груп ЖК Синергія Сіті і переконайтесь в цьому на власні очі. 

 

Джерелом натхнення для наших архітекторів стала природа. Натуральні текстури та фактури використані практично в кожному елементі оздоблення. 

Так, на стінах гармонійно поєднуються стримана сіра плитка з фактурою натурального каменю, вишукані мармурові панелі з керамограніту і декор під дерево.

При вході мешканців зустрічає логотип Синергія Сіті, який оточують вертикальні інсталяції зі стабілізованого моху. Цей яскравий та незвичний натуральний декор зберігатиме фактуру та колір багато років. Він не потребує поливу чи спеціального освітлення, безпечний для дітей та тварин, не має запаху та не збирає пил. 

Дзеркальні панелі на стінах візуально збільшують і без того просторе приміщення. А тепла золотиста підсвітка створює затишок і налаштовує на домашній лад.  

Вбудовані світильники не притягують зайвої уваги, але забезпечують достатнє та рівномірне освітлення у всьому під’їзді.

Сучасний, стильний, комфортний під'їзд Синергія Сіті має вхід на рівні землі. Це зроблено з урахуванням норм ДБН до інклюзивності. Такий під’їзд зручний для людей з інвалідністю, велосипедистів, батьків з маленькими дітьми та людей літнього віку.

Всі рендери доступні в фотогалереї проєкту. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок