#Новини

Створюємо зручний та затишний мікрорайон: в ЖК Синергія 3+ тривають роботи з благоустрою території

 

Наші фахівці продовжують благоустрій території комплексу Синергія 3+.

 

Закінчили викладати тротуарною плиткою пішохідні зони біля 7-го та 9-го будинків ЖК Синергія 3+. Пішохідний променад перетворюється в місце, де можна спокійно пройтися і відпочити від метушні великого міста. Всі будинки комплексу для вашої зручності будуть об'єднані в єдину локацію для приємного спільного проведення часу, знайомства з сусідами, батьками інших дітей, спільного чаювання, безліч теплих фото і відео на згадку.

Роботи з озеленення були проведені навколо пішохідних зон. Тут висадили "зелені акценти", що гармонійно перегукуються з іншими зеленими зонами житлового комплексу: дерева дорослих платанів між 8-им і 9-им будинками, а в острівцях навколо — кущі дерену. Щоб мешканцям було комфортно і безпечно на території комплексу, уздовж виїздів і парковок були встановлені стильні вуличні ліхтарі. Освітлення на Синергії 3+ є авторським проектом, створеним спеціально для потреб комплексу.

І, нарешті, одна з головних новин, на яку всі чекали: наші фахівці приступили до підготовчих робіт по влаштуванню дизайнерського дитячого майданчику, який буде розташований між будинками. Креативний плей-хаб стане не тільки цікавим для дітей будь-якого віку, а й місцем тяжіння всіх жителів комплексу. З нетерпінням чекаємо на реалізацію та “тестування” проекту!

Нагадуємо про те, що фахівці "Синергія" вже зробили у внутрішньому дворі пішохідні доріжки з бруківки, заасфальтували дорогу до цих будинків і нанесли на неї розмітку для зручного паркування жителів. До паркувальних майданчиків, які знаходяться в спеціально відведених локаціях, веде комфортна розв'язка і продумані виїзди. Наші майстри працюють швидко — не за горами новий звіт про виконану роботу. Тому підписуйтесь на нас в Інстаграм і Телеграм, щоб першими оцінити результати чергового етапу виконаних робіт в Синергії 3+.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок