#Новини

Захист гарантовано: розповідаємо про безпекові рішення в Синергія Сіті

 

Для того, аби ви могли контролювати доступ до ваших помешкань, встановлюємо IP відеодомофони в усіх будинках комплексу. 

 

Окрім охорони на території комплексу та систем відеонагляду, ми реалізовуємо додаткові безпекові рішення безпосередньо у будинку. Одне з них BAS IP “розумні” відеодомофони, за допомогою яких ви зможете керувати доступом до помешкання з вашого смартфона. 

Ця система доступу буде встановлена у кожному будинку Синергія Сіті, починаючи з 7, 8 та 9 будинків, які вже введені в експлуатацію та готуються до заселення. 

Переваги BAS IP:

Смартфон замість брелоків та карток доступу

BAS IP — це просто. Вам не потрібно згадувати, в якій кишені ви залишили ключ від під’їзду. Піднесіть телефон до панелі домофона, активуйте екран і двері відкриються. Крім того, за потреби, ви можете додатково замовити класичний ID ключ. 

Віддалене відкриття дверей

BAS IP — це безпечно. Додаткову безпеку гарантує опція віддаленого відкриття дверей за допомогою смартфона та можливість згенерувати QR-код для тимчасового проходу в будинок.

Доступ до відеокамери зі смартфона

BAS IP — це зручно. Панель виклику кожного будинку має якісну камеру з кутом огляду 120о та кольоровий дисплей. Вам не обов’язково встановлювати в квартирі відео-домофон достатньо завантажити додаток на телефон, і ви матимете доступ до відео з камери, яка інтегрована до комплексної системи відеоспостереження. Всі відеозаписи з камери зберігаються на сервері служби охорони, тож, за потреби, ви зможете передивитися їх повторно.

Інтеграція з іншими елементами системи “розумного” будинку

BAS IP — це технологічно. Ви можете інтегрувати різні елементи “розумного” будинку в єдину систему безпеки та керування помешканням.

Синергія Сіті це особливе місце, де ви будете насолоджуватися кожною миттю життя у комфорті та безпеці. Про все інше потурбувалися ми.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок