#Новини

ЖК “Синергія 3” перетворюється у затишне містечко

 

Готуємося до відкриття аптеки в 9 будинку житлового комплексу, але це ще не все…

 

Комфортне житло - це не лише спів пташок вранці та доглянуті подвір'я. Важливо, щоб все необхідне було поряд: від аптеки до магазину з продуктами. Комерційна нерухомість в ЖК “Синергія 3” приваблива для бізнесу, тому відкриття йдуть одне за одним.

Незабаром в 9-му будинкуі ЖК “Синергія 3” відчинить свої двері нова аптека. Тепер необхідні ліки та засоби по догляду можна буде купити, повертаючись з прогулянки у дворі будинку. Коли все поряд - це дуже зручно.

А наступним очікуйте відкриття фермерського магазину “Свіже м'ясо” у будинку № 4 ЖК “Синергія 3”. Приготувати смачний стейк, купити м’ясо на шашлик або фарш на парові котлети малюку можна просто вийшовши на кілька хвилин з квартири. Навіть в домашньому одязі.

Це лише початок. Дуже скоро ЖК “Синергія 3” зможе похвалитися магазинами, кав’ярнями, перукарнями та іншими закладами обслуговування, які доступні жителям столиці. Будівельна група Синергія пропонує своїм інвесторам найкраще: поєднання затишку проживання за містом з комфортом сучасних багатоповерхівок. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок