#Новини

Замовити дизайн інтер’єру відтепер можна в Будівельній групі Синергія

 

Щоб дім став джерелом вашого натхнення, а не клопотів — замовляйте дизайн-проєкт квартири в Синергії. 

Дизайн-проєкт потрібен, щоб спланувати бюджет і те, як виглядатиме ваша квартира після ремонту. Завдяки дизайн-проєкту ви відразу і точно знатимете, скільки коштуватимуть роботи. А ще у дизайн-проєкті ми врахуємо всі сценарії вашого життя та зробимо інтер'єр особисто під вас. Наприклад, поставимо розетку там, де вам зручно заряджати телефон, а двері не будуть битися об шафу з книгами.

 

Що таке дизайн-проєкт?

Дизайн-проєкт відображає всі деталі майбутнього інтер’єру, його зовнішній вигляд й технічну інформацію з реалізації. Ви отримуєте опрацьований проєкт, який дозволяє реалізувати зручний та красивий інтер'єр, що підходить особисто вам. 

Чому варто довіритися професіоналові?

1. Над проєктом працює дизайнер-архітектор. Досвід 100+ реалізованих проєктів охоплює величезну базу знань, напрацювань та практичних порад, аби запропонувати рішення під ваші життєві сценарії.

2. Він враховує всі особливості приміщення — ви отримуєте індивідуальне планування квартири.

3. Готує розгорнуті 3D візуалізації, розраховує, скільки чорнових та чистових матеріалів знадобиться. А головне — підбирає не просто гарні матеріали, а реальні, зі специфікацією, в наявності та за вашим бюджетом.

4. Надає детальні консультації та здійснює авторський нагляд.

5. Знає будівельні норми, щоб грамотно провести перепланування.

Як вам допоможе дизайн-проєкт?

Дизайн-проєкт вбереже вас від зайвих фінансових витрат. Всі видатки будуть закладені у вашому бюджеті й прораховані наперед, тому підрядники не зможуть збільшувати кошторис. 

Водночас кількість будівельних матеріалів, необхідних для ремонту, буде заздалегідь визначена. Починаючи від гіпсокартону і плитки й завершуючи розетками, світильниками та меблями.

Послуга дизайн-проєкту існує в чотирьох комплектаціях:

1. Пакет “Мінімальний” вартістю від $5/кв.м передбачає розробку технічного проєкту. Він підходить для тих, хто хоче власноруч створити дизайн оселі, але потребує старту у вигляді технічних креслень. Всі матеріали для початку робіт ви отримаєте протягом 2-х тижнів.

1

2. Пакет “Стандарт” вартістю від $10/кв.м передбачає не тільки розробку техпроєкту, а й концепції приміщень у вигляді колажів, включно з розставлянням меблів. Протягом місяця ви отримаєте усі необхідні креслення для початку проведення ремонтних робіт.

2

3. Пакет “Стандарт+” вартістю від $15/кв.м. Він містить роботи з попередніх пакетів, а також розробку 3D візуалізації усіх приміщень. За необхідності дизайнер розробить ескіз меблів для індивідуального замовлення. Ви отримаєте усі необхідні креслення для початку ремонтних робіт. Підготовка всіх планів та візуалізацій займе від 1 до 1,5 місяців.

3

4. Пакет “All Inclusive” вартістю від $25/кв.м. Окрім послуг з попередніх пакетів, він включає пошук та підбір облицювальних матеріалів, меблів, сантехніки, світла та електрофурнітури. Усі вибрані позиції подаються у специфікаціях, які замовник отримує разом з повним пакетом робочих креслень та 3D візуалізаціями усіх приміщень протягом 2-х місяців. Також у вартість пакета входить авторський нагляд за ходом робіт.

4

Для обговорення вашого проєкту звертайтесь до відділу сервісу за телефоном +38 (093) 170-23-70 чи пошту [email protected] або напишіть в чат на сайті.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок