#Новини

У ЖК Green Side відкрився ліцензований дитячий садок “Равлик”

 

“Равлик” – це унікальний дитячий садочок, який має головну мету — робити малюків щасливими.

 

Дитячий садочок "Равлик" має державну ліцензію та досвідчених вихователів, що навчають хореографії, мовам та креативному мисленню. Відповідальні, творчі та люблячі вихователі не просто навчають дитину новому, а й стають її справжнім другом.

 

 

Про безпеку та здоров’я вихованців дитсадочку ретельно турбуються: встановили системи рекуперації, зволоження повітря та бактерицидну систему із функцією іонізації повітря. Це підтримує якість повітря, яким дихають діти, на найвищому рівні. Також в садочку є безпечне укриття та генератор електроенергії.

В садочку розуміють важливість якісного харчування для дітей. Його забезпечує кейтеринг, враховуючи високі стандарти НАССР. У разі повного дня дітки харчуються 5 разів. Є й неповний день, до обіду, тоді – 3 рази.

 

 

Дітки в дитячому садочку грають на ігрових станціях за системою Монтессорі: готують на кухні та у кав’ярні, перевтілюються у б’юті-майстрів, лікують тваринок, малюють та займаються спортом на власному скеледрому. 

 

 

В живому куточку живе равлик Павлик, що став улюбленцем дітлахів – вони навіть забирають його на вихідні додому.

Щоденні прогулянки на свіжому повітрі проходять зовсім поруч – на закритому від машин дитячому майданчику на території комплексу. 

 

 

Дізнатися більше про новий дитячий садок та записати свою дитину до однієї з груп ви можете на instagram-сторінці дитячого садочку “Равлик” або приходьте знайомитися наживо. Садок розташований за адресою: м. Ірпінь, вул. Університетська 1Д, ЖК Грін Сайд.

Набір у садок вже відкрито. Зареєструватись можна за телефоном: +38 (066) 353-07-27

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок