#Новини

Третій рік поспіль Будівельна група Синергія здобуває статус девелопера №1 в міжнародному конкурсі “Вибір року”!

 

За результатами всеукраїнського маркетингового дослідження споживчих уподобань, оцінки експертів та високого журі саме Будівельну групу Синергія третій рік поспіль визнають найкращою в номінації “Девелоперська компанія року в передмісті Києва”.

 

Міжнародний фестиваль-конкурс “Вибір року” проходить в Україні щорічно, починаючи з 2001 року. Всеукраїнське дослідження споживчих уподобань проводить міжнародна маркетингова компанія Ipsos в Україні. Вибір року — найпрестижніша бізнес-нагорода, що об’єднує бренди та компанії №1 в Україні.

Медаль “Вибір року” — атрибут успішного бренду, який безпомилково впізнають мільйони українців. Це символ довіри споживачів та переконливий доказ професіоналізму всіх, хто вкладає сили та хист у розвиток бізнесу в Україні.

Цю престижну відзнаку Будівельна група Синергія отримує втретє поспіль. Що свідчить не лише про високу оцінку роботи девелопера незалежними експертами, учасниками  ринку і професійним журі, а, передусім, споживачами. Протягом 11 років забудовник створює комфортне середовище у київському передмісті. В портфоліо компанії – 8 реалізованих проєктів та 3 проєкти на етапі реалізації. Серед них – флагманський проєкт бізнес-класу "Синергія Сіті", що має інноваційний для регіону формат "місто в місті"; об'єкти соціальної інфраструктури – дитячий садочок Колібрі та школа-ліцей Синергія. 

Наші амбіції не обмежуються домашнім регіоном та форматом житлової нерухомості. В 2021 році Синергія вийшла на столичний ринок з проєктом комфорт-класу "Синергія Київ" та розпочала будівництво торгово-розважального центру поруч зі своїми житловими комплексами в Ірпені. 

"Фішками" Синергії є створення комфортного середовища у комплексах, розумні інфраструктурі рішення та виважена ком'юніті-політика. Зараз інвестори купують не просто квадратні метри. Для них важливо і оточення, і те, з ким саме вони його розділяють. Саме тому ми відповідально підходимо до вибору резидентів до наших комерційних приміщень; обираємо сталі, екологічні рішення для внутрішньої інфраструктури; проводимо заходи й свята у кожному житловому комплексі – аби створювати для мешканців таку важливу атмосферу добросусідства. 

“Третя медаль «Вибір року» у команди Синергії! Талановитої команди однодумців та тих, хто любить свою справу! Ми щодня працюємо, аби ви не тільки здійснили мрію про власне житло, а й мали поруч гармонійне безпечне середовище, де передбачені різноманітні життєві сценарії сучасних містян. Гуляли на власному подвір’ї наче у квітучому саду, займалися йогою з сусідами, розкривали таланти у дітей на сучасних дитячих майданчиках, розвивали власну справу поруч з домом.

Це наша філософія, яку ми вже втілюємо у своїх проєктах і продовжимо в 2022. І така почесна відзнака дуже важлива для нас. Дякую за довіру та вибір Синергії!” — прокоментував перемогу директор Будівельної групи Синергія, Ігор Оверко.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок