Звіт про хід будівництва ЖК «City Park ІІ черга» від 15 вересня 2021 року.

У першому будинку завершили монолітні роботи 17 поверху. Розпочинаємо влаштування парапетів на покрівлі. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків 15-го поверху. Розпочали штукатурити місця загального користування та сходову клітину. Розпочали прокладання внутрішніх комунікацій у місцях загального користування.

У другому будинку завершили монолітні роботи 17 поверху. Розпочинаємо влаштування парапетів на покрівлі. Продовжуємо влаштовувати вентиляційні блоки на 14 поверсі. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах. Завершуємо зведення стін 11 та 12 поверхів. Монтуємо вікна на 11 поверсі.

У третьому будинку завершуємо влаштування вертикальних елементів 16-го поверху. Завершуємо зведення стін 5,6,7-го поверхів. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 14-му поверсі. Розпочали прокладання внутрішніх комунікацій у місцях загального користування. Розпочали заливати стяжку у квартирах

У четвертому будинку завершуємо влаштування плити перекриття над 17 поверхом. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків 14-го поверху. Завершуємо зведення зовнішніх та внутрішніх стін 11-12-го поверхів. Завершили заливати стяжку у квартирах 2-9 поверхів. Завершуємо штукатурити місця загального користування 2-9 поверхів. Розпочали монтаж стояків опалення. Проклали внутрішні комунікації у місцях загального користування 2-9 поверхів.

Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок