#Новини

П’ятий рік поспіль Будівельна група Синергія стає девелопером №1 в передмісті Києва у премії “Вибір року”

 

Будівельна група Синергія отримує визнання №1 у конкурсі “Вибір року” з 2019 року, і тим важливіше та відповідальніше для нас щороку дотримуватися стандартів Синергії, виконувати свої зобов’язання та зберігати лідерство.

 

Премія, якій довіряють українці

Вибір року – це премія, якій довіряють та на яку орієнтуються у своєму виборі мільйони українців. Основне завдання премії – методом комплексного дослідження споживчих уподобань виявити найкращі товари й послуги, які є №1 у своїй категорії. Щороку за результатами опитувань у рамках премії організатори публікують список найкращих торгових марок, найулюбленіших компаній і виробників.

Під час дослідження опитують медійне журі, рекламні та комунікаційні агентства, оргкомітет та раду експертів. Та найбільша доля (40%) дослідження припадає на опитування споживачів – саме вони віддають свій вирішальний голос за улюблені бренди. Це опитуванням проводить міжнародна дослідницька компанія Ipsos. Тому “Вибір року” є такою цінною нагородою для брендів, адже показує справжнє ставлення українців до них.

 

Дотримуємось стандартів Синергії

Будівельна група Синергія отримує визнання №1 у національному конкурсі “Вибір року” з 2019 року: тим важливіше та відповідальніше для нас щороку дотримуватися стандартів Синергії, виконувати свої зобов’язання та зберігати лідерство.

2023 року ми продовжили будувати житло для українців, долаючи виклики ракетної небезпеки, блекаутів, дефіциту робочої сили, інфляції, змін в логістиці тощо. Нам вдалось зберегти звичні темпи будівництва та одночасно зводити 14 будинків у флагманському ЖК Синергія Сіті та ЖК Синергія Київ. Цьогоріч ми здали в експлуатацію 30 774 м² житла, а 805 українських родин отримали ключі від власних домівок. Ще 30 сімей отримали доступні кредити на власне житло в Синергії за програмою єОселя.

Цьогоріч Будівельна група Синергія продовжила створювати продумане середовище для життя у своїх ЖК. Так, в ЖК City Park ми втілили інноваційний дитячий майданчик та двір-парк для відпочинку мешканців. А в ЖК Синергія Сіті — двір-сад з унікальним ландшафтним дизайном. Наразі готується до відкриття сучасний дитячий майданчик та спортивне містечко Спорт Сіті із футбольним полем, баскетбольним майданчиком та тенісним кортом.

 

Увага Синергії на головне

Будівельна група Синергія гостро відчуває потребу підтримувати нашу країну під час великої війни. Ми зосередились на вкладі у нашу перемогу та допомагаємо посилювати тих, хто відвойовує наші землі: закуповуємо fpv-дрони, позашляховики, тепловізори, захисну амуніцію та закриваємо багато інших потреб військових.

Для наших будівельних проєктів ми використовуємо 95% українських матеріалів: від дитячих майданчиків до систем освітлення. Це підтримує вітчизняного виробника, дає йому змогу виплачувати зарплати робітникам та податки, щоб підтримувати економіку України.

 

Синергія – це люди

Юрій Марченко, директор Будівельної групи Синергія, поділився емоціями під час вручення відзнаки: “Вся команда Синергії вдячна людям, що обрали нас з-поміж інших, довіряють нам та помічають наше лідерство! Натомість ми прагнемо ставати кращими для вас щороку та без упину удосконалювати наші проєкти, щоб вони ставили для вас справжнім місцем сили.

Окремо хочу подякувати кожному члену нашої команди – від керівників відділів до підрядників. Ця перемога – наша спільна заслуга.

Але найбільше ми чекаємо іншої перемоги. Ми свідомо використовуємо ще більше українського в створенні своїх проєктів та допомагаємо посилювати наше військо – робимо свій вклад у перемогу України!”

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок