У першому будинку триває влаштування парапетів на покрівлі. Продовжуємо штукатурити МЗК (місця загального користування) 9-го поверху. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9 поверсі. 

У другому будинку триває влаштування парапетів на покрівлі. Продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 13-му поверсі. Змонтували вентблоки до 17-ти поверхів. Триває монтаж вікон на 11 та 12 поверхах. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах з 5 по 10 поверхи. Продовжуємо штукатурити МЗК на 8-му поверсі. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9, 10 та 12 поверхах. 

У третьому будинку триває влаштування парапетів на покрівлі. Продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 7-му та 9-му поверхах. Продовжуємо монтаж вентблоків на 15-му поверсі. Триває монтаж вікон на 5 та 6 поверхах. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах на 6 поверсі. Проклали внутрішні комунікації в МЗК до 5-го поверху.

У четвертому будинку триває влаштування парапетів на покрівлі. Продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 16-му та 17-му поверхах. Змонтували вентблоки до 16-ти поверхів. Змонтували вікна до 15 поверхів. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах з 10 по 13 поверхи. Продовжуємо штукатурити МЗК на 10-му поверсі. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК — з 10 по 14 поверхи. Триває укладання плитки на підлозі МЗК на поверхах з 2 по 9. Почали встановлювати двері на холодних переходах — до 9-го поверху. Розпочали утеплення фасадів мінватою — тривають роботи на 2-5 поверхах.

Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок