Звіт про хід будівництва ЖК «City Park ІІ черга» від 15 листопада 2021 року.

В першому будинку продовжуємо штукатурити МЗК (місць загального користування) 10-го поверху. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9-му поверсі. 

В другому будинку продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни з 14-го по 16-й поверхи. Завершили монтаж вентблоків. Триває монтаж вікон на 11-му та 12-му поверхах. Завершили заливати стяжку в квартирах по 10 поверх. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9-му, 10-му та 12-му поверхах. Продовжуємо штукатурити МЗК на 8-му поверсі. Тривають роботи із влаштування стяжки на покрівлі.

В третьому будинку продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 10-му поверсі. Завершили монтаж вентблоків. Триває монтаж вікон на 9-му поверсі. Продовжуємо заливати стяжку в квартирах на 7-му поверсі. Проклали внутрішні комунікації в МЗК до 5-го поверху.

В четвертому будинку завершили зводити внутрішні та зовнішні стіни. Завершили монтаж вентблоків. Завершили монтаж вікон. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах з 10-го по 13-й поверхи. Продовжуємо штукатурити МЗК на 11-му поверсі. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК — з 10-го по 14-й поверхи. Завершили укладання плитки на підлозі в МЗК з 2-го по 9-й поверхи. Завершили встановлювати двері на холодні переходи до 16-го поверху. Продовжується встановлення вхідних дверей до 7-го поверху. Завершили утеплення фасадів мінватою. Залили стяжку на покрівлі, заливаємо перший шар євроруберойду. Продовжуємо встановлення направляючих у ліфтових шахтах.

Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок