Звіт про хід будівництва ЖК «City Park ІІ черга» від 15 грудня 2021 року.

У першому будинку продовжуємо штукатурити МЗК (місця загального користування) 10-го поверху. Завершили прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 9-му поверсі.

У другому будинку продовжуємо зводити зовнішні та внутрішні стіни на 17-му поверсі. Триває монтаж вікон на 15-му поверсі. Завершили заливати стяжку до 12-го поверху та триває на 13-му поверсі. Продовжується прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 11-му та 12-му поверхах. Триває розведення по підлогах на 13-му та 14-му поверхах. Встановлено двері у МЗК до 10-го поверху. Продовжуємо штукатурити МЗК на 16-му та 17-му поверсі. Триває штукатурка сходів до 15-го поверху. На покрівлі покладено перший шар євроруберойду. Закінчено монтаж стояків К1, К2, В1, ПК та стояк опалення виконано.

У третьому будинку продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 12-му та 13-му поверхах. Продовжуємо монтаж вікон на 9-му поверсі. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах на 8-му поверсі. Проклали внутрішні комунікації у МЗК до 9-го поверху. Закінчено монтаж стояків В1 та ПК.

У четвертому будинку закінчили роботу по внутрішнім комунікаціям. Повністю виконана стяжка у квартирах. Продовжуємо штукатурити МЗК на 11-му поверсі. Рівень готовності фасадів – 90%. Продовжуємо класти плитку на підлогу в холодних переходах до 14-го поверху, в МЗК до 14-го поверху. Повністю встановлені двері в холодних переходах. Повністю встановлені вхідні двері до 15-го поверху. На покрівлі покладений перший шар євроруберойду. Почали зводити зовнішні та внутрішні стіни 1-го поверху. Ведуться монтаж та налагодження ліфтів на всіх поверхах. Встановлено огорожу сходового майданчика до 16-го поверху. Закінчено монтаж стояків К1, К2, В1 та опалення.

Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок