#Новини

БГ “Синергія” заявляє про поширення недостовірної інформації відносно ЖК “Синергія Сіті”

2 вересня 2019 року на деяких засобах масової інформації, які відносяться до ТОВ “ЗНАЙ”, а саме на веб-ресурсах “ZNAJ.UA” та “АКЦЕНТЫ”, була розміщена інформація щодо законності будівництва комплексу ЖК “Синергія Сіті” без правової доказової бази, акцентуючи увагу на анонімне джерело у правоохоронних органах України. Пізніше, цей матеріал набув поширення в інших ЗМІ та у соціальних мережах, які вказували на першоджерело - веб-ресурси “ZNAJ.UA” та “АКЦЕНТЫ”.

Будівельна група “Синергія” наголошує, що дана інформація, що набула поширення в українському медіа просторі, недостовірна та така, що шкодить не тільки діловій репутації компанії, але і доброму імені її співробітників та партнерів. 

Одними із головних принципів роботи БГ “Синергія” на ринку нерухомості є ведення відкритої та прозорої діяльності у відповідності до законодавства України. Вся дозвільно-проектна документація відносно ЖК “Синергія Сіті” та будь-якого іншого проекту будівництва доступна на офіційному сайті компанії за посиланням:

- наявність відповідних містобудівних умов для проектування комплексу;

- документи на земельну ділянку з правильним цільовим призначенням на будівництво та обслуговування багатоквартирних житлових будинків;

- дозвіл на виконання будівельних робіт, виданий державною архітектурно-будівельною інспекцією України;

- технічні умови на водопостачання та каналізування;

- технічні умови на електроенергію;

- технічні умови на газифікацію.

 Крім того, звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до інформації, яка знаходиться у загальному доступі в Єдиному державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, отриманої на інтернет ресурсі за посиланням: станом на сьогоднішній день, жодних обтяжень чи обмежень у використанні земельної ділянки, де ведеться будівництво ЖК “Синергія Сіті” не зареєстровано.

Таким чином, відповідна інформація з висновками щодо законності будівництва ЖК “Синергія Сіті”, яка набула поширення на певних інтернет-порталах та у соціальних мережах є необґрунтованою, та такою, що не відповідає дійсності. 

Керуючись цим, БГ “Синергія” офіційно звертається до ЗМІ, які розмістили відповідні статті, з  законним проханням щодо розміщення спростування відповідних матеріалів та принесення публічного вибачення  БГ “Синергія” за нанесення непомірної шкоди діловій репутації компанії, а також доброму імені її представників. 

У разі відсутності реакції  представників інформаційних ресурсів на офіційне звернення БГ “Синергія”, у визначений законом строк, щодо спростування недостовірної інформації, БГ “Синергія” має намір скористатися своїм законним правом та звернутися до суду для захисту ділової репутації компанії, честі та гідності своїх представників, які згадані у відповідних публікаціях. Вже підготовлені відповідні позови до авторів матеріалів та засобів масової інформації.

Крім того, БГ “Синергія” звертається до авторитетних українських ЗМІ, з проханням не розміщувати завідомо недостовірну та неперевірену інформацію про ЖК “Синергія Сіті” та діяльність БГ “Синергія”, яка набула поширення з веб-ресурсів ТОВ “ЗНАЙ”, з метою введення в оману  суспільства та інвесторів, які нам довіряють та обрали ЖК “Синергія Сіті”.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок