#Новини

Будівельна Група “Синергія” знову здобула статус №1 на ринку в премії Вибір року 2020!

 

За результатами всеукраїнського маркетингового дослідження саме бренд "Синергія" українські споживачі другий рік поспіль називають найкращим в номінації “Девелоперська компанія року в передмісті Києва”.

 

Перемога в премії “Вибір року” – це більше, ніж просто всеукраїнське визнання компанії №1 на ринку. Це прояв високої довіри споживачів до бренду, які обрали його та визнали найкращим поміж інших.

Методика визначення товару No1 розроблена компанією Fеstivals International (USA) і дає комплексну оцінку позиції товару, послуги та компанії-виробника на ринку. Організатори працюють безпосередньо з уподобаннями споживачів – у дослідженні беруть участь жителі України, що відповідають на питання: “Яку марку чи компанію в номінації ви вважаєте найкращою?”.

Вибір споживачів має найбільшу вагу в загальному результаті, також право голосу мають експерти, представники рекламних агенцій, представники культури та оргкомітет.

Всеукраїнське дослідження споживчих вподобань щороку проводить міжнародна маркетингова компанія Ipsos в Україні.

“2020 – рік випробування, рік хвилювання, рік перевірка. Тим цінніше для нас визнання та високий рівень підтримки українських споживачів.  В нових реаліях ринку ми трансформувалися, адаптувалися та приймали швидкі рішення. Запустили онлайн-офіс. Підтримуємо підприємців, що попри кризу наважились на власний бізнес в Синергії. Пріоритетно обираємо саме українського виробника для розвитку економіки країни. А головне — створюємо продукт, який вимагає покупець сьогодні: із зеленими подвір’ями, в оточенні природи, щоб жити відпочиваючи. 

Дякую, що довіряєте та обираєте Синергію. Ми і далі будемо працювати, щоб з року в рік покращувати свій продукт та сервіс для нашого клієнта” – прокоментував перемогу директор БГ Синергія Ігор Оверко.

Для довідки. Медаль «Вибір року» – атрибут успішного бренду, який безпомилково впізнають мільйони українців. Це символ довіри споживачів та переконливий доказ професіоналізму всіх, хто вкладає сили та хист у розвиток бізнесу в Україні.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок