#Новини

“Будівельна група Синергія інвестує 1 000 000 грн у створення нового скверу в Ірпені”, — Ігор Оверко

 

Покращення інфраструктури міста — це стратегічна задача Будівельної групи Синергія. Як відповідальний забудовник, ми не обмежуємось розвитком комфортного середовища своїх проєктів, а й приділяємо особливу увагу благоустрою всього району. 

 

Саме тому, ми розбудовуємо рекреаційну зону для містян на розі вулиць Мечникова та Джерельна. Аби новий сквер якнайскоріше почав радувати мешканців мікрорайону, ми активно співпрацюємо з адмінстрацією міста. Синергія виділила 1 000 000 грн на облаштування його території. Ця значна сума піде на створення нових доріжок, майданчику для вигулу собак, ліхтарів, а також облаштування місць відпочинку зручних лав та лежаків. Всі дерева, що ростуть на місці майбутнього скверу, будуть збережені. Крім того, дерева, що потребують лікування, планують оздоровити та додатково висадити в сквері нові дерева, декоративні рослини та кущі. 

2

“Жителі району багато років просили нас перетворити цю ділянку на зону відпочинку. Але поки вона знаходилась у приватній власності, будь-якi роботи з благоустрою були неможливі. Нарешті, ділянку перевели на баланс міста. Тепер ми можемо виконати обіцянку, яку дали ще 2 роки тому, і створити біля наших житлових комплексів затишний сквер”,  зазначив директор Будівельної групи Синергія Ігор Оверко. "Доречі, це не єдина рекреаційна зона, яку ми плануємо облаштувати в мікрорайоні Синергія. Адже переконані, що містяни потребують більше комфортних локацій для відпочинку поруч з домом"

Щодня над розбудовою скверу працює кілька десятків спеціалістів та спецтехніки. Його урочисте відкриття заплановано до Дня Незалежності. Нова зона відпочинку носитиме назву “Сквер Матері”. Її головною окрасою стане пам’ятник, присвячений мамам. 

1

Генеральний план облаштування парку

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок