#Новини

Мешканці ЖК Синергія Сіті матимуть в квартирах дизайнерські вхідні двері

 

Квартирні двері для ЖК Синергія Сіті виготивили на українській фабриці дверей ARTIZ згідно ексклюзивного дизайн-проєкту наших архітекторів. Ми вже отримали першу партію і почали встановлювати їх у 8-й секції комплексу.

 

Ідеальні квартирні двері в ЖК бізнес-класу це комбінація надійності та довершеного зовнішнього вигляду. Саме тому для створення дверей в ЖК Синергія Сіті ми звернулися до провідного українського виробника — ARTIZ. Ми замовляємо якісні двері українського виробництва свідомо — в такий спосіб ми підтримуємо економіку країни.

Компанія має багаторічний досвід у розробці металевих дверей для ексклюзивних проєктів. Та виконує повний цикл робіт від розробки дизайну та функціоналу дверей до їхнього встановлення на об’єкті, і саме тому надає рік гарантії на свої роботи. 

Велику увагу ми приділили вибору плівки, якою вкриті фасади дверей. Це високоякісна щільна плівка, яка має приємну на дотик фактуру. Фасади виконані в трендовому кольорі Дуб Крафт, та ідеально пасують до стриманої графітно-сірої плитки на стінах та підлозі місць загального користування. Візерунок з ліній на фасадах дверей відтворює логотип будівельної групи Синергія, підкреслюючи ексклюзивність дизайну. А ергономічні дверні ручки премільной серії надають їм стиль та особливе задоволення щоразу, як ви будете заходити в свою квартиру.

Всередині двері утеплені шаром мінеральної вати 50 мм завтовшки. Це забезпечує оптимальний рівень шумо- та теплоізоляції в квартирі.

Матеріали, з яких виготовлені двері, мають всі необхідні сертифікати з шумо-, теплоізоляції, протиударності та вогнетривкості, що гарантує їхню надійність та довговічність. 

Наступним етапом стане встановлення квартирних дверей в 7-й секції. Адже, за планами, здача будинків в експлуатацію відбудеться вже до кінця 2020 року.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок