#Блог

Як правильно вибрати квартиру

У наші дні майже кожна людина може дозволити собі купити квартиру: деякі відкладають гроші на цей захід, інші підшукують вигідні умови розстрочки, треті беруть житло в іпотеку. Так чи інакше, своєю житлоплощею рано чи пізно обзаводиться будь-яка сім'я. Причому, вона вибирає собі апартаменти в залежності від своїх потреб і переваг.

В ідеалі, щоб купити квартиру своєї мрії потрібно спочатку скласти список суттєвих її характеристик – критеріїв. І вже у відповідності з ним аналізувати ті варіанти власності, які будуть пропонуватися відділом продажів забудовника, ріелторами або потрапляти в оголошеннях. У кожного потенційного покупця нерухомості даний перелік може бути унікальним, проте є й універсальні рекомендації щодо його складання.

Ключові критерії покупки житла

Тим, хто планує покупку житла, рекомендується звертати увагу на такі особливості апартаментів, які можуть перейти у їхню власність:

  • місцезнаходження квартири (місто, район, вулиця, будинок, навколишня забудова, важливі об'єкти інфраструктури поблизу, перспективи розвитку міста);
  • транспортна доступність нерухомості (кількість часу, потрібного для того, щоб дістатися в мегаполіс, наявність маршруток/електричок, нормальних доріг на цьому шляху, а також близькість будинку до зупинок транспорту);
  • наявність паркінгу, гаражів, платних парковок неподалік (актуально при наявності машини);
  • площа житла, кількість кімнат, метраж, особливості планування, а також потенційні можливості перепланування;
  • вік, стан та характеристики будинку, в якому знаходиться квартира, інформація про забудовника;
  • сусіди (склад сімей, які живуть поруч з реализующимся житлом, особливості їх поведінки, вимоги до новим мешканцям).

виборі квартири не завадить також поглянути на вигляд з вікон (переконавшись, що це саме та картинка, яку вони зможуть споглядати щодня), оцінити елементи навколишнього середовища, особливо, якщо вони значимі для майбутніх власників житла (парки, дитсадки, школи – для сімей з дітьми, лікарні і магазини – для пенсіонерів; перукарні та салони краси – для дам і т. д.), поспілкуватися з сусідами на тему обслуговування будинку, якості надання комунальних послуг, особливостей роботи місцевого Жеку.

Якщо ж доведеться покупка квартири недорого, варто додатково  з'ясувати, в чому причина зниження ціни, інакше після заселення можуть почати проявлятися різні сюрпризи.

Житло в передмісті – кращий варіант по поєднанню якості та ціни!

останнім часом люди, які працюють у великих містах, все частіше вибирають в якості місця проживання не апартаменти вторинного ринку нерухомості, які розташовані в нудних загазованих спальниках мегаполісу, а новенькі квартири в передмісті. Відмінний приклад такої житлоплощі являють собою новобудови Ірпеня – затишного і симпатичного передмістя Києва. Квартири, що зводяться сьогодні тут – це комфортабельні, просторі і гарні місця для життя, реалізуються, до того ж, за досить привабливими цінами.

Такі локації апріорі мають більш виграшне розташування, вже хоча б тому, що знаходяться в екологічно чистій зоні. Та й добиратися з них в центр мегаполісу виявляється за фактом куди простіше і швидше, ніж виїжджати по нескінченних пробок і тянучкам з якої-небудь Троєщини чи Борщагівки.

За статистикою, зазвичай на дорогу до крайньої станції метро з міст-сателітів Києва йде близько 15 хвилин. Причому авто або маршрутка, яка виїжджає з Ірпеня, проходить цей час з максимальною продуктивністю – за хорошою новій трасі, де практично не буває пробок.

Житло в Ірпені, активно раскупаемое сьогодні, це, в більшості своїй новобудови. А значить:

  • свіжі будинки, що зводяться із застосуванням сучасних технологій та інноваційних матеріалів, які прослужать тривалий кількість часу;
  • сучасні планування і орієнтація забудовників на надання мешканцям всіх умов для комфортабельного життя;
  • переважно молоді, адекватні і нормальні сусіди, зайняті выплачиванием іпотек або розстрочки забудовника, вирощуванням дітей, ремонтами своєї нової власності і іншими корисними справами;
  • місткі і продумані наземні і підземні парковки, є частиною РК і часто справедливо розподіляються між мешканцями.

Квартира в передмісті – це гиперпривлекательная ціна, яка, як правило, набагато нижче столичної і чудово поєднується зі стабільно високою якістю об'єктів, що здаються в експлуатацію в даній місцевості.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок