#Блог

Найближчі укриття, якими можуть користуватися мешканці ЖК Синергія Сіті

 

Під час повітряних тривог важливо знаходитися в безпеці, а тому Будівельна група Синергія закликає мешканців ЖК Синергія Сіті користуватися укриттями.

 

Найближче укриття розташоване за адресою м. Ірпінь, вул. Івана Драча, 9. Тут є 2 підвальних приміщення, вбудовані в будівлю Ірпінського фахового коледжу НУБіП України. Це найпростіше укриття, що має мінімальні вимоги й може захистити від артобстрілу.

Протирадіаційне укриття розташоване за адресою м. Ірпінь, вул. Соборна, 1/5. Це підвальне приміщення, вбудоване в двоповерховий житловий будинок. Протирадіаційне укриття має умови, що виключають вплив на людей іонізуючого опромінення у разі радіоактивного забруднення місцевості. Водночас таке укриття захищає від куль, уламків гранат, артилерійських боєприпасів, бомб, а також повітряної ударної хвилі.

Якщо укриття закрите, телефонуйте на Гарячу лінію Ірпінського міського голови Олександра Маркушина: 0800335191 або на номери Гарячої лінії КП “Муніципальна варта Ірпеня”: (04597) 60-400, (073) 070-05-57, (068) 379-92-27 та Національної Поліції України на номер 102.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок