#Новини

10 та 11 будинки ЖК Синергія Сіті готові до введення в експлуатацію

 

Будівельні роботи над ними на фінішній прямій. Дізнайтесь, що залишилось зробити.

 

Ми прагнемо, аби мешканці 10 та 11 будинків Синергія Сіті якнайшвидше приєдналися до своїх сусідів зі зданих будинків та розпочали ремонти. Тож, швидко, проте якісно завершуємо будівельні роботи всередині та ззовні. В цьому місяці ми завершили оздоблення вхідних груп, і вони вже тішать відвідувачів стильною комбінацією природних фактур та якісних матеріалів.

Фасади будинків готові на 90% ми встигли утеплити їх до холодів, а тепер завершуємо оздоблення керамогранітною фасадною плиткою від польського бренду Paradyz Ceramica.

За новими вимогами, введення будинків в експлуатацію неможливе без благоустрою території. Але і тут маємо гарні новини. Пішохідні зони навколо будинків вже повністю готові. Наразі ми укладаємо бруківку на під’їзній дорозі та парковці.

Газове питання також тримаємо на контролі триває зовнішня газова обв’язка та монтаж газових стояків в квартирах.

З нетерпінням чекаємо на момент, коли зможемо привітати майбутніх жителів 10 та 11 будинків з завершенням всіх робіт та введенням будинків в експлуатацію. До речі, ми започаткували традицію святкових пікніків з нагоди отримання ключів. В майбутньому на вас також чекає свято! А поки подивіться, як тепло і по-домашньому затишно відбувся перший пікнік добросусідства для мешканців 7, 8 та 9 будинків.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок