#Новини

Відтепер ще більше дворівневих квартир можна купити зі знижкою 1000 грн/кв.м!

 

Збільшуємо кількість квартир, які беруть участь в нашій популярній акції. 

 

Відтепер ще більше квартир доступні до придбання з вражаючою знижкою! Адже в 23-й секції, продаж якої розпочався звідучора  9 ексклюзивних дворівневих планувань. Компактні 3- та 4-кімнатні апартаменти площею від 72 до 112 кв.м поєднують автономність заміського будинку і багату інфраструктуру та сервіси бізнес-класу. Справжньою зіркою серед квартир у новій секції є 4-кімнатна дворівнева квартира площею 107 кв. м з трьома санвузлами, двома лоджіями та власною терасою 7 кв.м! Таке розкішне планування дозволяє сповна відчути всі переваги заміського життя, не виїжджаючи за межі міста.

23-тя секція знаходиться на етапі будівництва, проте у вас є можливість купити готову квартиру і переїхати в найкраще передмістя Києва вже в цьому році. Адже перша черга комплексу (це 7, 8 та 9 секції) вже введена в експлуатацію та готується до заселення.

Тож, як купити дворівневу квартиру-бізнес класу на максимально вигідних умовах?  

Дуже просто! Отримуйте безвідсоткову розстрочку на 24 місяці за умови першого внеску від 50%. А при 100% оплаті, отримуйте знижку 1000 грн на “квадрат” та економте до 140 000 грн!  Акція триває, доки дворівневі квартири є в наявності. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок