Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

24 будинок ЖК Синергія Сіті: переходимо до оздоблення вхідної групи та налагодження ліфтового обладнання

 

Розповідаємо про хід завершальних оздоблювальних робіт та переваги нового ліфтового обладнання у 24 будинку.

 

Роботи у 24 будинку Синергія Сіті виконуємо швидкими темпами. Наші майстри вже завершили фінальне оздоблення місць загального користування на поверхах. Дизайн і кольорова гама публічних просторів залишились незмінними — ми використали в інтер’єрах МЗК стильну комбінацію білого та графітно-сірого кольорів. 

Окрім цього, виконуємо влаштування вхідної групи. Оздоблювальні роботи тут відбуваються поетапно: наразі вже обшили стіни гіпсокартоном та почали укладати плитку на підлогу.

Нещодавно ми отримали вдосконалену модель культового ліфта OTIS для будинку прямісінько з виробництва в Іспанії. Наразі ліфтова кабіна вже змонтована, тривають роботи з налагодження механічної та електронної частин ліфтового обладнання.

Окрім вже звичної для мешканців енергоощадності та безшумності, новий ліфт відповідає нормам інклюзивності. Зокрема достатньо широкий для дитячого візку чи візку колісного, і має маркування шрифтом Браєля, для людей з вадами зору. Разом з інклюзивною територією навколо комплексу, це створює суцільне безбар'єрне середовище для наших мешканців.

24 будинок Синергія Сіті це гарний варіант надійної інвестиції в нерухомість. Будинок виходить на фінальну стадію готовності, це означає, що до кінця року тут розпочнеться вручення ключів та швидке заселення. Розташування будинку в межах житлового комплексу дозволяє одночасно отримати зручний доступ до всієї інфраструктури, та затишок внутрішнього закритого подвір'я. Якщо ви шукали житло з такими характеристиками, пишіть нам в чат на сайті, підберемо планування під ваші потреби.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок