#Новини

3-кімнатна квартира в новобудові біля Києва від забудовника Будівельна група Синергія

 

Якщо ви у пошуках квартири в новобудові біля Києва з високим ступенем готовності, придивіться до цього планування — дворівнева квартира 76 кв.м в ЖК Синергія Сіті. Вона підійде для сім'ї з 1-2 дітьми або якщо два покоління родини, батьки та діти, живуть разом. 

 

За 5 хвилин від будинку Ірпінська набережна для пробіжок та тренувань на свіжому повітрі. В найближчому оточенні ще одна зелена зона — Парк письменників. Ключі вже на початку наступного року. 

Деталі: 

Передпокій 6 кв.м

Куди поміститься система зберігання, тумбочка для аксесуарів та дзеркало на весь зріст — ідеально, щоб зібрати образ перед виходом. 

Простора кухня-вітальня 11 кв.м + 18 кв.м

Яку легко можна розділити на 3-4 зони під ваш розпорядок дня: для приготування їжі, відпочинку, роботи чи приймання гостей. Велике вікно та вихід на лоджію наповнить її природним освітленням.

Світла спальня 15 кв.м

Приватний простір, де можна попрацювати та відпочити. Крім ліжка з шафою, тут можна розмістити робочий куточок чи невелику бібліотеку, якщо ви любите почитати перед сном.

Друга спальня 10 кв.м з виходом на лоджію

Де є місце для ліжка, шафи з речами, робочого столу для навчання і стелажа для зібраних Lego. 

Дві лоджії

На яких можна поставити кавовий столик, вирощувати мікрозелень чи облаштувати лаунж-зону для сеансів медитації на свіжому повітрі. 

Розташування вітальні та спалень на різних поверхах особливо зручно з маленькими дітьми — можна буде посидіти із друзями ввечері та не переживати, що хтось завадить дітям спати. 

Можна придбати квартиру на виплат з першим внеском від 26000$.

Якщо вас цікавлять умови придбання, пишіть у чат на сайті чи звертайтеся за консультацією за номером +380972227779.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок