#Новини

3 причини придбати квартиру в новобудові Синергія Сіті на старті продажів

 

Цього тижня ми відновили будівництво черги будівництва ЖК Синергія Сіті, що включає 20, 21, 22 та 23 будинки. І вже сьогодні почалися продажі квартир в цих будинках проєкту.

 

Про житловий комплекс

Сучасний житловий комплекс Синергія Сіті розташований в районі набережної — престижному та екологічно чистому районі Ірпеня. Міська набережна зі спортивною алеєю та Парк Письменників стануть улюбленими місцями відпочинку майбутніх жителів.

Новобудова Синергія Сіті спроєктована як низьковисотний житловий квартал. Висота будинків сягає 9 поверхів. На першому поверсі розмістяться магазини та кафе. У зеленому дворі-парку будуть обладнані сучасні дитячі майданчики та місця для відпочинку.

Старт продажів квартир у 20-23 будинках — найкращий час для вигідної покупки. І ось чому:

1. Наповнення квартири

Площі квартир — від 39 до 120 кв.м. Доступні різноманітні планування — 1-, 2-, 3-кімнатні та дворівневі: кожне розрахована на ефективне використання житлової площі. Великі вікна пропускають багато природного світла. Всі квартири вже з базовим оздобленням. Додатково можна обрати квартиру зі штукатуркою або із розширеною комплектацією: штукатурка, система безпеки Ajax та газовий котел.

2. Висока готовність будинків, швидке заселення

Будинки мають високий ступінь готовності: моноліт вже залитий, триває зведення внутрішніх та зовнішніх стін,  встановлення віконних конструкцій, прокладання внутрішніх комунікацій, гідроізоляція на даху. А отже, заселення в будинки цієї черги не доведеться чекати довго.

3. Умови придбання

Вартість квадратного метра розпочинається від 25 000 грн/кв.м. Кожне продане планування автоматично здорожчує інші квартири. Є можливість придбати квартиру за 100% оплату або на виплат терміном до 24 місяців.

Чекаємо вас на перегляди та у центрі продажів за адресою м. Ірпінь, вул. Соборна, 2/2А. Деталі можна запитати в чаті на сайті або за телефоном 0931702722.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок