#Новини

8 головних запитань до забудовника, Будівельної групи Синергія, в період воєнного стану

Ми прагнемо, аби наші інвестори мали актуальну інформацію про стан будівництва та умови придбання квартир. Тому підготували для вас відповіді на найпопулярніші запитання.

 

1. Будівництво яких об’єктів ви відновили?

Наразі відновили будівництво таких об’єктів:

Друга черга ЖК City Park. 2 та 4 будинки ввели в експлуатацію, розпочинаємо оформлення права власності, після чого відбудеться вручення ключів. 1 і 3 будинки готуємо до здачі цього року. Окрім завершення загальнобудівельних робіт продовжуємо роботи із благоустрою прибудинкової території. Про все це розповідали в фотозвіті за вересень. 

П’ята черга ЖК Синергія Сіті – будинки 20, 21, 22 та 23.

Будівництво на об’єкті відновили 22 серпня. Щоденно на будмайданчику працює близько 150 людей. Свіжий відеозвіт, в якому розповідаємо, що зробили за місяць, доступний за посиланням.

Спостерігати за будівництвом ЖК Синергія Сіті можна онлайн.

2. Чи укладаєте ви основні договори?

З липня 2022 ми поновили оформлення права власності на квартири для інвесторів 10 та 11 будинків ЖК Синергія Сіті. 

Після присвоєння поштової адреси розпочнемо процедуру оформлення права власності для інвесторів 2 та 4 будинків ЖК Сіті Парк ІІ черга.

Також оформити правовстановлюючі документи можуть інвестори ЖК Синергія 3+ та ЖК City Park I черга.

3. Коли плануєте відновити будівництво ЖК Синергія Київ та 13-18 будинків ЖК Синергія Сіті?

Будівельна група Синергія завжди добудовує свої проєкти та відповідально ставиться до взятих зобов'язань. Саме тому ми плануємо поступово відновити будівельні роботи на всіх своїх об'єктах в Ірпені та Києві. Наразі ми прораховуємо оновлені кошториси будівельних робіт та складаємо графіки будівництва. Деталі щодо старту робіт будемо повідомляти у соцмережах та на сайті.

4. В яких ЖК Синергії можна наразі придбати квартиру? 

Придбати можна як готове житло, так і квартири на етапі будівництва.

Готові квартири є в зданих ЖК City Park, ЖК Синергія Сіті, ЖК Green Side та ЖК Синергія 3+.  Для купівлі доступні 1, 3 та 5-кімнатні планування за ціною від 850 тис. до 2,9 млн грн. 

Житло на етапі будівництва доступне в ЖК City Park II черга та у 20-23 будинках ЖК Синергія Сіті за ціною від 1,2 млн грн. 

Дивитися доступні варіанти

5. Чи можлива купівля на виплат, які умови?

На період паузи у будівництві ми надали інвесторам канікули та призупинили приймання платежів без нарахування штрафних санкцій. З відновленням робіт на будмайданчику ЖК City Park та 5-ї черги ЖК Синергія Сіті, обов'язкові платежі для інвесторів комплексів поновилися. 

Для вашої зручності ми переглянули умови купівлі на виплат. Тепер дорожчою стає не вся квартира, а лише залишок несплачених метрів. Перший внесок від 50%, термін виплати до 24 місяців.

6. Чи діють зараз акційні пропозиції?

 Маємо такі спеціальні пропозиції. 

  • Придбання на виплат без здорожчання на всі квартири. 

Обирайте житло та сплачуйте частинами до кінця 2022 року. 

  • Ціна квартир прив’язана до гривні. 

Синергія формує ціноутворення у гривні, тому зі здорожчанням долара купувати квартиру стає вигідніше. 

  • Заходьте на ремонт при оплаті від 75% вартості квартири. 

Ми розділяємо ваше прагнення якнайшвидше заселитись у власні квартири, тому допускаємо до ремонтних робіт щойно ви сплачуєте 75% вартості обраної квартири.

7. Чи можлива купівля квартири в кредит? 

Всі наші ЖК мають акредитацію в найбільших банках країни. В жовтні очікуємо запуск програм кредитування від банків партнерів.

Додатково, уряд країни анонсував кілька програм доступної іпотеки з жовтня 2022. Перша — «Українська мрія». За її умовами можна буде оформити позику на придбання готової квартири чи новобудови під 0-7% річних: для військових, медичних працівників та внутрішньо переміщених осіб. Денис Шмигаль заявив про відродження «Доступної іпотеки» на старті для чотирьох категорій громадян: військовослужбовців, медиків, вчителів та науковців. Ставка для них складатиме 3%.

8. Чи запроєктовані у ваших проєктах бомбосховища? 

Проєкти, які вже будуються (ЖК Синергія Київ, ЖК Сіті Парк ІІ черга та 1-23 будинки ЖК Синергія Сіті), будуть продовжені у первинному вигляді. Адже показники навантаження на фундамент та умови експлуатації були ретельно розраховані ще до старту пальових, фундаментних та монолітних робіт. Проте, як соціально орієнтована компанія, ми розуміємо, що наші мешканці мають бути в безпеці за будь-яких обставин. Тому наразі вивчаємо питання забезпечення безпеки мешканців.

Якщо ви маєте додаткові запитання до забудовника, просимо вас звертатися за телефоном 0672338565 або пишіть в чат на сайті чи дірект в наших соціальних мережах: instagram, facebook, youtube. Залишаємось на зв'язку!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок