#Новини

Панорамні вікна для найкращих краєвидів. В 10-й секції ЖК Синергія Сіті почали монтаж вікон.

 

Серед багатьох брендів ми обираємо для вас найкращі. Саме тому встановлюємо в ЖК Синергія Сіті якісні вікна Rehau Euro Design 70.

 

Цього тижня ми розпочали монтаж вікон Rehau в 10 секції комплексу.

Rehau — німецький бренд преміум-класу, який є трендсеттером в облаштуванні сучасного житла. Він вже багато років створює інновації в галузі віконних конструкцій.

Однією з таких інновацій є теплий підставочний профіль. Це просте та водночас прогресивне рішення, яке усуває проблему промерзання вікна в зоні підвіконня при низьких температурах. Вікна в 10-й секції оснащені підставочним профілем, тож забезпечать ще кращу теплоізоляцію та ще більшу енергоефективність вашої оселі.

Квартири в ЖК Синергія Сіті мають великі вікна для неймовірних краєвидів. Такі великогабаритні конструкції потребують встановлення посиленого армування, в наших — товщиною аж 2 мм.

Rehau Euro Design 70 – це п’ятикамерний профіль з монтажною шириною 70 мм. Така віконна система має високі експлуатаційні якості, максимально енергоефективна та надійно захищає від шуму з вулиці. Міжскляний простір склопакетів наповнений аргоном. Він  додатково покращує тепло- та шумоізоляцію вікон, а також знижує ризики утворення конденсату всередині камери.

Отже, великі вікна в Синергія Сіті не тільки тішитимуть вас найкращими краєвидами, але забезпечать тепло та затишок о будь-якій порі року.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок