#Новини

Будівельна група Синергія свідомо підтримує українського виробника

 

Протягом останніх років для будівництва та благоустрою своїх проєктів ми обираємо все більше українських виробників. Зараз цей вибір став ще більш непохитним та усвідомленим. Так ми робимо свідомий вклад саме в українську економіку та підвищуємо наш власний добробут. 

 

Наведемо декілька таких прикладів. Раніше ми утеплювали фасади своїх будинків мінватою білоруського виробництва. Це цілком відповідало нашим вимогам із якості та ціни. Зараз ми використовуємо українську теплоізоляцію IZOVAT, яку виробляють на високотехнологічній лінії в Житомирі.

Для обліку електроенергії та тепла ми закуповуємо українські лічильники NIK на противагу імпортним аналогам. Це той вид продукту, який нам потрібен регулярно для оснащення систем комунікацій нових будинків. Відтак українське виробництво має прогнозовані закупівлі.

Озеленення наших комплексів це справа рук українського постачальника рослин — Пісарді. Тисячі квадратних метрів газонів, сотні дорослих дерев, тисячі кущів, чагарників та квітів висаджують фахівці цього садового центру у наших двір-парках та скверах. І не тільки висаджують, а й дбайливо доглядають.

Ми самі обираємо і вас закликаємо купувати товари українського виробництва там, де це можливо. І якщо військові довели всьому світу, що ми вистоїмо та переможемо. То український бізнес має будувати економіку для майбутнього розвитку прямо зараз. Що більше вироблятиметься в Україні, то швидше зростатиме наша економіка.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок