#Новини

Швидкі, надійні, безшумні. В 9-й секції ЖК Синергія 3+ встановлюємо пасажирські ліфти OTIS

 

Ліфтове обладнання OTIS — найкращий вибір для житлових комплексів комфорт та бізнес-класу. Розповідаємо про його переваги для мешканців.

 

Будівельна група "Синергія" вже багато років вибирає для своїх проєктів ліфти від OTIS. 

Ця компанія — найбільший та найвідоміший в світі виробник ліфтів, підйомників, ескалаторів і траволаторів. У всьому світі встановлені більше 2-х мільйонів екземплярів ліфтів OTIS; ними обладнана навіть Ейфелева вежа. 

Секрет популярності ліфтів OTIS — у їх надзвичайній надійності, адже виробник щороку виводить на ринок нові продукти — ще більш комфортні та безпечні.  Компанії належить низка рекордів у галузі виробництва ліфтів; зокрема, вона збудувала дві найвищі в світі вежі для випробувань — 154 та 117 метрів заввишки. 

Лифт OTIS, встановлений в 9-му будинку ЖК Синергія 3+, має вантажопідйомність до 1000 кг та працює майже безшумно. Тож ви з легкістю перевезете в ньому будь-який вантаж чи меблі, а нічні пасажири не потривожать ваш міцний сон. 

Ліфт має відмінну систему кондиціонування, м’яке світлодіодне освітлення та автоматично переходить в сплячий режим для економії електроенергії, якщо не використовується. Завдяки поліуретановим ременям, застосованим у підйомному механізмі, ліфти OTIS відрізняються особливою плавністю руху, відсутністю шуму та вібрації. Точність зупинки кабіни становить всього + - 3 мм.

Великий експлуатаційний ресурс ліфтів дозволяє їхнє використання без заміни чи капітального ремонту протягом багатьох років.

Паралельно зі встановленням ліфтів, у 9-му будинку тривають роботи з оздоблення місць загального користування

 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок