#Новини

Нове життя після карантину — наважтеся відкрити власну справу разом з Будівельною групою «Синергія»

 

Найкращий спосіб бути успішним у світі після коронавірусу – це започаткувати і розвивати власний бізнес. Так вважають експерти фінансового ринку. Тому Будівельна група «Синергія» підтримує підприємців і до вересня цього року звільняє нових клієнтів від орендної плати за комерційну нерухомість у ЖК Green Side.

 

Пандемія коронавірусу поставила на поріг економічної кризи навіть найсильніші держави. Грошові заощадження знецінюються, а рівень безробіття стрімко росте. Експерти фінансового ринку одностайні – криза торкнеться усіх, і радять у першу чергу покладатися на себе. Зокрема підприємець, засновник UFuture та UNITCity Василь Хмельницький переконаний, що у «новому світі» гроші втратять цінність, а реальну вагу буде мати лише власний, навіть якщо невеликий, бізнес.

«Я вам гарантую, що після того, як криза закінчиться, найціннішим товаром буде бізнес, який ви зможете почати. Це може бути власність, актив, ресторан чи маленьке підприємство, яке приносить дохід», – заявив експерт у своєму відеоблозі. – Пропоную вам думати не про те, яким буде курс долара, гривні, євро. А думати про початок власного бізнесу. Думати, як створити цінність, яка буде мати постійній дохід», – рекомендує експерт.

У свою чергу, будівельна група «Синергія» прийняла рішення підтримати людей, які у непростих умовах хочуть розширювати свій бізнес або започаткувати його. Директор компанії Ігор Оверко повідомив, що підприємці отримають «канікули» і не будуть сплачувати орендну плату за комерційні площі у ЖК Green Side до вересня місяця. А до кінця року діятимуть пільгові умови – лише 20 % від загальної вартості оренди.

«Це наш внесок у підтримку українських родин й економіки країни. Розширення бізнесу або створення нового підприємства – це завжди додаткові робочі місця, свіжі вливання в економіку. Це те, що потрібно усім після такої несподіваної і масштабної зупинки на карантин», – розповів Ігор Оверко.

Він додав, що у житловому комплексі Green Side вже відкрилися магазин будівельних матеріалів, аптека, офіс інтернет-магазину техніки. Готується до відкриття кабінет сімейного лікаря, магазин іграшок, салон краси, кав’ярня тощо. Загалом у ЖК Green Side створено понад 40 комерційних приміщень, площею від 27 м кв до 150 м кв.

Ігор Оверко наголосив, що інформація про види діяльності орендаторів – відкрита, тому підприємці можуть проаналізувати конкуренцію на території житлових комплексів будівельної компанії. «Ми прагнемо, щоб кожен бізнес, який приходить до «Синергії», був успішним. Тому надаємо потенційним клієнтам вичерпну інформацію для прийняття виваженого рішення про оренду комерційної нерухомості в межах наших будівельних проектів», – зазначив директор БГ «Синергія».

У даний час на території ЖК Green Side продовжується благоустрій території. Серед іншого, по периметру комплексу встановили уніфіковані конструкції для вивісок майбутніх магазинів та офісів. Нагадаємо, що у процесі будівництва також знаходиться три житлові комплекси: «Синергія 3+», «Синергія Сіті», «City Park» (II черга).

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок