#Новини

Динаміка фасадних робіт в 12 будинку ЖК Синергія Сіті

 

Утеплюємо 12-ий будинок ЖК Синергія Сіті мінватою найвищої якості.

 

Особливу роль в підвищенні енергоефективності фасадів відіграє зовнішнє утеплення за допомогою мінеральної вати. А в оздоблені нерухомості бізнес-класу мають використовуватися матеріали найвищої якості. 

Саме тому, ми обрали для утеплення 12-го будинку Синергія Сіті секції базальтову мінеральну вату. Це один з найкращих утеплювачів, доступний на українському ринку. Для її виробництва застосовують гірські породи габро-базальтового типу, які успішно пройшли радіологічний контроль. Така мінвата не горить, адже витримує температуру до +600-700 °C.

Але переваги мінеральної вати не обмежуються лише ефективністю утеплення. Її волокниста структура допомагає створити оптимальний мікроклімат в будівлі та забезпечити високий рівень шумоізоляції. Тож фасади, оздоблені мінеральною ватою, гарантують вам тепло, затишок та спокій.

Утеплення 12-ї секції динамічно просувається. Щодня для цього працюють фасадники одночасно у 4 будівельних колисках. На вже утеплених ділянках розпочали й наступний етап — тинькувальні роботи. 

При будівництві ЖК Синергія Сіті кожна деталь має значення, адже ваше комфортне житло – наш пріоритет. Ми впевнені – у ваших апартаментах та офісах буде тепло і максимально комфортно.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок