#Новини

До опалювального сезону готові: мешканці обох черг ЖК City Park цьогоріч будуть із власною котельнею

 

Синергія як відповідальний забудовник завчасно розпочала підготовку до зими та старту опалювального сезону для мешканців ЖК City Park. Днями ми отримали обладнання, необхідне для пуску газу до котельні. Наразі фахівці «Газорозподільних мереж України» проводять його монтаж та пусконалагоджувальні роботи. 

 

Своєю чергою, ТОВ «Теплоенергопостачання», що представлене, як постачальник теплової енергії  в ЖК City Park, заздалегідь уклали договір на постачання природного газу на опалювальний сезон. А отже, мешканці комплексу будуть з теплом із власної котельні вже цього опалювального сезону.

Що вже зробили на цей час. 

Наразі влаштували фундамент та змонтували шафи газорегуляторних пунктів (ГРП). Після цього фахівці газорозподільного підприємства обв’яжуть змонтовані шафи трубопроводами, здійснять контрольне опресування та зроблять пневматичне випробування. Далі залишиться влаштувати огорожу, майданчик для дахової конструкції та заземлити обладнання. 

Щодо приєднання.

Для укладання договору з постачання теплової енергії просимо звертатись до офісу Теплоенергопостачання, що знаходиться в 4 будинку комплексу за адресою: вул. Університетська, 3/12, прим. 112.

Для вашої зручності, відсьогодні та протягом жовтня офіс працюватиме із вівторка по суботу з 9.00 до 18.00, з перервою на обід з 13 до 14. 

Для заповнення документів просимо вас взяти із собою копії та оригінали наступних документів: паспорт, ідентифікаційний код, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності, технічний паспорт на квартиру.

Бажаємо теплої та спокійної зими!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок