#Новини

Ще більше паркомісць, яскраві клумби та дизайнерські ліхтарі: новий етап благоустрою ЖК Синергія 3+ в розпалі

 

Подвір’я Синергія 3+ набувають довершеного вигляду. Дізнайтесь, що ми зробили на цьому тижні та які ландшафтні роботи плануються незабаром.

 

Ми прагнемо зробити територію навколо будинків безпечною, комфортною та затишною. Саме тому до паркувальних майданчиків, що знаходяться у спеціально відведених локаціях, веде комфортна розв’язка та продумані виїзди. Просто зараз наші спеціалісти викладають бруківкою проїзди та парковку навколо 7, 8 та 9 будинків комплексу. Аби майбутнім мешканцям було комфортно паркуватися навіть пізно ввечері, вздовж виїздів та паркувальних майданчиків ми встановлюємо стильні вуличні ліхтарі, розроблені для Синергія 3+ за авторським проєктом. Чіткі геометричні лінії та графітно-сірий колір металу чудово пасують до мінімалістичних фасадів будинків.

Температура надворі знизилась до комфортних значень, тож ми продовжуємо й найбільш творчі ландшафтні роботи озеленення території. Вздовж фасадної частини комплексу, на ділянці біля стилобату, ми висадили 5 дорослих платанів, а в острівцях навколо них яскраво-червоні кущі барбарису. Таке контрастне поєднання кольорів обрано невипадково. Воно органічно доповнює трав’янисто-зелені та червоногарячі фасади комплексу, створює гармонійні акценти та окреслює межі комплексу.

Також ми розробляємо проєкт плей-хабу, який стане ключовим елементом всього подвір’я. Ми прагнемо, аби він був не тільки цікавим для дітей різного віку, але й максимально безпечним — як і всі інші дитячі майданчики в комплексах Синергії.

Коли всі етапи ландшафтних робіт будуть завершені, мешканці Синергія 3+ матимуть красиве подвір’я з довгими тінистими променадами, плей-хабом та затишними зонами для відпочинку.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок