#Новини

Щомісячний фотозвіт з будмайданчиків Будівельної групи Синергія

Звіт про хід будівництва ЖК "Синергія 3+" від 15 липня 2021 року.

У сьомому будинку завершили влаштування вхідної групи. Підходять до завершення фасадні роботи 1-го поверху.

У восьмому будинку завершили влаштування вхідної групи. Підходять до завершення фасадні роботи 1-го поверху.

У дев’ятому будинку завершуємо влаштування вхідної групи. Завершуємо зовнішню газову обв’язку. Розпочали фасадні роботи 1-го поверху.

На території ЖК «Синергія 3+» продовжуємо влаштування благоустрою біля 7,8 та 9 будинків. Розпочали підключення обладнання у ТП.

 

Звіт про хід будівництва ЖК «City Park ІІ черга» від 15 липня 2021 року.

У першому будинку продовжуємо влаштування вертикальних елементів 15 поверху. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків 13-го поверху.

У другому будинку завершили залиття плити-перекриття над 15 поверхом. Продовжуємо влаштовувати вентиляційні блоки на 12 поверсі. Розпочали підготовчі роботи до прокладання внутрішніх комунікацій.

У третьому будинку продовжуємо монолітні роботи 12-го поверху. Завершили зведення стін 3-го поверху. Розпочали зведення стін 4-го поверху. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 6-му поверсі. 

У четвертому будинку готуємось до влаштування плити-перекриття над 12-м поверхом. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків 8-го поверху. Продовжуємо зведення зовнішніх та внутрішніх стін 7-го поверху.

 

Звіт про хід будівництва ЖК «Синергія Сіті» від 15 липня 2021 року.

У першій секції продовжуємо фасадні роботи 1-го поверху. Завершили оздоблювальні роботи місць загального користування. Продовжуємо влаштування вхідної групи.

У другій секції продовжуємо фасадні роботи 1-го поверху. Завершили заливати стяжку у місцях загального користування.

У третій секції завершуємо зводити стіни 10-го поверху. Завершили монтаж вікон до 8-го поверху.

У четвертій секції завершили  зводити стіни 5-го поверху.

У п’ятій секції завершили  зводити стіни всіх поверхів. Штукатуримо стіни у місцях загального користування. Прокладаємо внутрішні комунікації. Розпочали утеплювати покрівлю. Змонтували вікна з 2 по 8 поверхи.

У шостій секції продовжуємо зводити стіни 5-го поверху.

У сьомій секції завершили фасадні роботи 1-го поверху.

У восьмій секції завершили фасадні роботи 1-го поверху.

У дев’ятій секції завершуємо фасадні роботи 1-го поверху. 

У десятій секції завершили зведення зовнішніх та внутрішніх стін 1-го поверху. Завершили залиття стяжки у квартирах та місцях загального користування. Завершили штукатурити місця загального користування та сходову клітину. Продовжуємо фасадні роботи. Розпочали монтаж квартирних дверей. Завершили монтаж ліфтового обладнання. Розпочали укладати плитку у місцях загального користування. Завершили прокладання внутрішніх комунікацій 1-го поверху.

У одинадцятій секції завершили зведення зовнішніх та внутрішніх стін 1-го поверху. Продовжуємо фасадні роботи. Завершуємо залиття стяжки у квартирах та місцях загального користування. Розпочали штукатурити місця загального користування та сходову клітину. Розпочали монтаж ліфтового обладнання. Завершили прокладання внутрішніх комунікацій 1-го поверху.

У двадцятій секції продовжуємо монолітні роботи 5-го поверху. 

У двадцять першій секції продовжуємо влаштовувати вертикальні елементи 4-го поверху.

У двадцять другій секції продовжуємо влаштовувати вертикальні елементи 3-го поверху.

У двадцять третій секції завершили залиття плити-перекриття над  2 поверхом.

У двадцять четвертій секції завершили вдавлювати палі.

У двадцять п’ятій секції продовжуємо вдавлювати палі.

На території ЖК «Синергія Сіті» продовжуємо влаштування благоустрою біля 7,8 та 1 секцій. Продовжуємо укладати бруківкою дорогу біля 1 секції. Розпочали прокладання зовнішніх комунікацій до 10 та 11 секцій.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок