#Новини

Фотозвіт з будівнитцва ЖК City Park II черга за липень

 

Розповідаємо, як минув місяць на будівельному майданчику ЖК City Park II черга.

 

У першому будинку завершуємо зведення зовнішніх та внутрішніх стін на 16 поверсі, а також на цокольному поверсі. Завершуємо монтаж віконних конструкцій: залишилось встановити на одному 16 поверсі. Залили стяжку на покрівлі та завершуємо її утеплення. Продовжуємо влаштування внутрішніх інженерних комунікацій на 14 поверсі.

В другому будинку завершуємо фарбування фасадів. Встановили всі квартирні двері. Почали оздоблення МЗК. Завершили монтаж ліфтового обладнання Otis. Завершили заливати стяжку у квартирах. Розпочали влаштування вхідної групи.

В третьому будинку тривають фасадні роботи: утеплення мінватою, штукатурка, фарбування. Розпочали заливати стяжку у квартирах — роботи тривають на 10 поверсі. Залили стяжку на покрівлі. Встановлюємо двері в холодних переходах. Виконуємо стяжку в МЗК та готуємось до укладання плитки на підлозі. Розпочали прокладання внутрішніх інженерних комунікацій.

В четвертому будинку завершуємо фінальне оздоблення вхідної групи: тут виконали світловий дизайн на стелі, поклали дизайнерську плитку на стінах та підлозі. В будинку завершили оздоблення МЗК: пофарбували всі стіни, нанесли навігаційну розмітку та брендування, встановили освітлення. Навколо ліфтів влаштували накладки. В будинку під'єднали світло. Тривають роботи із прокладання систем каналізації. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок