#Новини

Газифікація 20-23 будинків ЖК Синергія Сіті: відповідаємо на ваші запитання

 

У 20-23 будинках ЖК Синергія Сіті одночасно виконуємо декілька напрямків будівельних робіт, аби встигнути завершити їх до зими. Один з таких важливих напрямків — це газопостачання у квартирах. Сьогодні розповімо про статус робіт по газифікації та відповімо на ваші запитання.

 

Комфортна температура в приміщенні в холодну пору року та гаряча вода — базові потреби людини, яка живе у квартирі. Для їх забезпечення в ЖК Синергія Сіті ми влаштовуємо автономні комунікації, підключені до системи газопостачання. Йдеться про індивідуальне опалення, коли у квартирі стоїть газовий котел, що обігріває приміщення і дозволяє власникам самим регулювати температуру. Окрім цього таке опалення має суттєві переваги, як от:

Економічність. Витрати на установку газового котла повернуться в сімейний бюджет шляхом економічного та рентабельного використання системи.

Незалежність. Ви самі регулюєте температурний режим, додаючи або збавляючи тепло простим поворотом тумблера на котлі.

Ви самі вирішуєте, коли почнеться опалювальний сезон, та не чекаєте рішення місцевої влади, які запускають котельні вже у відносно холодну пору.

Якщо ви від'їжджаєте, можна виставити мінімальну температуру обігріву, щоб не замерзли труби, і заощадити на комунальних витратах.

Тепла підлога. Якщо у вас вдома свій газовий котел, ви можете провести теплу водяну підлогу. Це помітно підвищує комфорт життя восени й взимку.

Відповідаємо на найпоширеніші ваші запитання стосовно газифікації вашого будинку.

Як контролюється якість робіт з газифікації?

Всі роботи, починаючи від проєктування і монтажу та закінчуючи підключенням до газових мереж, ми виконуємо спільно зі спеціалістами “Київоблгазу”. Це гарантує відповідність державним стандартам та високим вимогам Синергії до якості робіт.  

Коли мій будинок газифікують?

Газифікація — це тривалий процес. Будівельно-монтажні роботи й підготовка до пуску газу тривають в середньому три-чотири місяці. 

Наразі роботи виконані на 45%: Так, у 20-22-му будинках зовнішня обв'язка вже готова. У 23-му роботи з влаштування зовнішньої обв'язки продовжуються. У 22-23 будинках триває підготовка до влаштування внутрішньої газової інфраструктури, а у 20 та 21 будинках внутрішні роботи вже розпочались.

Який газовий котел буде в моїй квартирі?

Важливим етапом газифікації є поквартирний монтаж котлів. Він відбувається після того, як облаштована газова інфраструктура будинку. Для опалення квартир в Синергія Сіті ми обрали сучасний конвекційний двоконтурний котел BOSCH Gaz 6000 WBN. Він забезпечує ефективний та економний обігрів приміщення площею до 250 квадратних метрів! Апарат стабільно працює навіть при перебоях в електромережі. Якщо напруга зникне, котел в автоматичному режимі перезавантажить систему, відновивши робочі параметри. Всі комплектуючі до нього додатково сертифіковані та повірені, а монтаж котлів входить у вартість.

Чи можу я самостійно встановити котел?

Проєктом передбачена певна специфікація котла; крім цього інвестори не мають доступу до квартир на етапі будівництва – а отже встановити власний котел неможливо. Ви можете поміняти котел на іншу відповідну модель після отримання ключів від квартири. Але ми впевнені, що німецька якість котлів BOSCH виправдає ваші очікування.

Одночасно із газифікацією в будинках цієї черги будівництва, прокладаємо зовнішні та внутрішні інженерні мережі: зливова та побутова каналізація, електропостачання та водопостачання. Про статус всіх робіт ви можете дізнатися у свіжому фотозвіті з будівництва.

 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок