#Новини

Готовність будинків 2-ї черги ЖК City Park зростає: ділимось результатами

 

В етері новини з будмайданчику ЖК City Park II черга. Розповідаємо, що встигли зробили за тиждень.

 

В першому будинку на завершальному етапі зведення стін, як зовнішніх, так і внутрішніх. Нагадаємо, для цього ми використовуємо газоблоки та червону цеглу в частині санвузлів та мокрих зон. 

Також в цьому будинку завершуємо заливати сходи у 2-рівневих квартирах, що розташовані на останньому 16-му поверсі. Тільки-то уявіть, які фантастичні панорами на зелене місто, сосновий ліс та парк відкриватимуться власникам саме цих квартир!

В другому будинку ми завершуємо, так-так завершуємо, фасадні роботи. Тільки-но розпочавши їх на початку червня, вже зараз ми дофарбовуємо останні ділянки.

Також тут триває встановлення дизайнерських квартирних дверей, виконаних у теплому благородному кольорі дуба. Завершили заливати стяжку в квартирах та класти плитку в МЗК. 

В будинку продовжуємо монтувати ліфтове обладнання від виробника Otis, який не потребує реклами. Адже це якість перевірена часом та мільйонами користувачів по всьому світі. 

В третьому будинку дуже активно ведемо фасадні роботи. Працюють фасадники одночасно з двох сторін будинку в 9 люльках. Тож дуже скоро і цей будинок буде один в один з презентованими рендерами.

В четвертому будинку фіналізуємо будівельні роботи. Тут завершуємо оздоблення вхідної групи. Модернову плитку стильних сірих відтінків з фактурою мармуру вже поклали на стінах. А глибоким темним з поєднанням матовості та глянцю — на підлозі. Тут же приступили до оформлення світлового дизайну на стелі. Скоро покажемо вам готовий результат. Також в будинку завершуємо фарбування в МЗК. Та оздоблення фасадів першого поверху. 

Про все це дивіться у свіжому відеодайджесті. Приємного перегляду!  

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок