#Новини

Готовність моноліту — до 75%! Публікуємо підсумки будівництва ЖК Сіті Парк II черга за травень

 

Маємо хороші новини для інвесторів комплексу: в усіх будинках тривають монолітні та кладкові роботи та розпочато монтаж вікон в одній з секцій.

 

Незважаючи на тривалі травневі свята, ми гарно попрацювали, і готові порадувати інвесторів другої черги міні-дайджестом з будмайданчику:

1-й та 2-й будинки сперечаються між собою за звання секції з максимальним рівнем готовності моноліту. Так, в першому будинку ми завершуємо монолітні роботи на 12-му поверсі, а в 2-му вже розпочали залиття колон на 13-му. Кладкові роботи тривають на поверхах з 6 по 10-й, а монтаж вентблоків на 10-11 поверхах. В першому будинку стартував монтаж вікон, і наразі засклено вже 4 поверхи. Тут ми встановлюємо вікна від німецького бренда REHAU, які довели свою енергоефективність у першій черзі ЖК Сіті Парк. 

3-й будинок також зростає вгору. Монолітні роботи тривають на 9 поверсі, цегляні на 3-му, а монтаж вентблоків на 8-му.

Черговий рекорд зі швидкості робіт встановлено у 4-му будинку комплексу! За місяц він підріс ще на 4 поверхи, і наразі монолітні роботи тривають на 8-му поверсі. Окрім цього, наші майстри завершують цегляну кладку на 2 та 3-му поверхах, а також розпочали монтаж вентблоків у кухнях та санвузлах.

ЖК Сіті Парк II черга це комплекс класу комфорт+, що розташований поруч з хвойним лісом та найбільшим у місті парком. Його переваги: зручне розташування у передмісті Києва (15 хвилин до найближчого метро), багата інфраструктура та вигідна ціна від 15 800 грн/м2. Тож, якщо ви шукаєте вигідний об’єкт для інвестицій або затишну квартиру для життя — запрошуємо на перегляд або віртуальну екскурсію комплексом.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок