#Новини

Готуємо 24 будинок ЖК Синергія Сіті до здачі в експлуатацію

 

Будинок вже знаходиться на фінальному етапі готовності. Для цього ми облаштували дизайнерську вхідну групу, яка зустрічатиме своїх мешканців і гостей світлим простором та вишуканим стилем.

 

Тут вже завершили оздоблення вхідної групи за єдиним дизайн-кодом, який ви можете побачити у всьому комплексі. А саме: встановили вертикальні панно з мохом та стальні букви з брендуванням комплексу. Для стін ми використали сучасну і якісну плитку вітчизняного виробника Golden Tile. Вона забезпечить якісне функціонування та естетичний вигляд лобі.

У вхідній групі ми втілили принцип безбар’єрного середовища — там ви не побачите жодної сходинки. Це дуже зручно і для дітей, і для мам з візочками. Також для зручності тут влаштували наскрізний прохід.

Прикінцевим етапом будівельних робіт стало укладання бруківки на підході до будинку. Це забезпечить ваше зручне потрапляння у домівку. Також завершили влаштування газових комунікацій. Виконали зовнішню газову обв’язку, та встановили поквартирно газові лічильники та труби. 

Все це дозволить найближчим часом здати будинок в експлуатацію та наблизить ваш переїзд у власну оселю.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок