#Новини

Прокладання мереж водопостачання та каналізації для ЖК Green Side йде за планом

 

Зовнішні мережі вже прокладено, незабаром приступаємо до робіт по спорудженню внутрішніх мереж на території будівельного майданчика

 

Комфортне життя можливе лише за умови, що все працює бездоганно. Розумне проектування та якісне спорудження інженерних мереж ― обов'язкова складова  сучасного житлового комплексу. Тому, купити квартиру в новобудові ЖК “Green Side” - правильне рішення.

Будівельна група Синергія пропонує якісне житло з продуманою інфраструктурою. Ми закладаємо мережі води, каналізації та дощової каналізації, враховуючи всі необхідні фактори. Матеріали для виконання робіт обираємо найкращі. Тому водопровідні та каналізаційні мережі ЖК “Green Side” розраховані на довгий термін експлуатації без капітальних ремонтів.

Сучасне місто повинно бути обладнане мережами дощової каналізації, яка бездоганно працює. Так ваш двір не буде залитий водою навіть під час сильних злив. Будівельна група Синергія прокладає такі мережі, прискіпливо враховуючи будівельні норми та рекомендації. Саме тому ваше життя в затишному ЖК “Green Side” неподалік від Києва буде комфортним до найменших дрібниць.



 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок