#Новини

В ЖК Green Side вже готовий новий майданчик для стрітболу

 

Наш проєкт “Синергія на спорті” масштабується! Так, в ЖК Green Side на жителів вже чекає новий майданчик для стрітболу.

 

Стрітбол — це свого роду різновид баскетболу, ще його називають вуличним баскетболом. З'явився він в 50-ті роки минулого століття в США. І хоча цей вид спорту сильно схожий на баскетбол, в ньому багато суттєвих відмінностей. Стрітбол, незважаючи на свою молодість, вже має безліч шанувальників по всьому світі.

Давайте розглянемо особливості стрітболу:

  • Стрітбол — це «дитя» вулиці і турніри проводять під відкритим небом в противагу закритим приміщенням для баскетболу;
  • в стрітболі розмір майданчику становить половину стандартного баскетбольного майданчика. Тут, як і на баскетбольному, є лінія для штрафних кидків, дуга і місця для підбору;
  • Кільце в стритболі лише одне;
  • Ще однією відмінністю цих двох видів спорту є кількість гравців в командах. В стрітболі гравці зазвичай грають «три на три».

В стрітболі багато вирішує індивідуальна майстерність та техніка. Невід'ємною частиною гри є заохочення до виконання трюків з м'ячем та різноманітних прийомів.

Якщо говорити про подібність стрітболу та його «старшого» брата, баскетболу — то це м'яч, баскетбольний кошик та елементи ігрового майданчика. Але найголовніше — ці два види спорту ріднить краса та видовищність гри.

Запрошуємо жителів ЖК Green Side потренувати свою майстерність та забити трьохочковий кидок в корзину на новенькому майданчику у внутрішньому дворі комплексу.

Ми в Синергії переконані, що новий спортивний майданчик — гарний привід почати займатися спортом і познайомитися із сусідами. До зустрічі під кільцем.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок