#Новини

Інформація для жителів ЖК Green Side щодо процедури встановлення тарифів на теплову енергію опалювального сезону 2020-2021 рр.

 

Сьогодні, 27 жовтня, ми зареєстрували звернення про наміри щодо встановлення тарифів на теплову енергію в ЖК Green Side в Ірпінській міській раді

 

Обслуговуюча компанія «СИНЕРГІЯ ЕНЕРДЖІ», яка забезпечує процес теплопостачання в ЖК Green Side через власну дахову котельню, розрахувала планові тарифи на теплову енергію в житловому комплексі на опалювальний період 2020-2021 рр. Згідно цих прорахунків компанія звернулася до в.о. Ірпінського міського голови затвердити тарифи на теплову енергію для теплозабезпечення будинків за адресою м. Ірпінь, вул. Університетська, 1Г, 1Д, 1О, 1П, 1П/1. Сьогодні відповідний документ зареєстрували в Ірпінській міській раді.

Дана процедура є необхідною згідно “Порядку інформування про намір та зміни тарифів», затверджена наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 р. №130.

Після схвалення даних намірів ми повідомимо вам затверджені тарифи на теплову енергію та послуги з постачання теплової енергії в ЖК Green Side.

Документи та розрахунки додаємо:

1. Повідомлення про намір щодо встановлення тирифів на теплову енергію

2. Структура двоставкового тарифу на теплову енергію

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок