#Новини

Інфраструктура району для вашого комфортного життя в ЖК Синергія Київ

 

Розповідаємо про корисні сервіси, що знаходяться поряд з житловим комплексом Синергія Київ.

 

Життя в столиці максимально жваве, тож кожна хвилина на вагу золота. За такого ритму особливо цінується наявність всього необхідного поруч із житловим комплексом. Синергія Київ зводиться в розвинутому районі столиці — Дарницькому, де все найнеобхідніше є поруч з домом. А за рахунок розгалуженої транспортної доступності дістатись до будь-якої точки Києва просто і швидко. 

Розповідаємо детальніше:

Лінії метро: в межах 25-ти хвилинної пішої прогулянки розташована станція метро Позняки, також поряд є станція метро Осокорки.

Соціальна інфраструктура: заклад дошкільної освіти №113, заклад дошкільної освіти №245, середня загальноосвітня школа №111 ім. Ковпака, спеціалізована школа №105, Слов’янська гімназія — всі ці заклади освіти доступні для мешканців району.

Для спорту: неподалік є спортивний комплекс мережі Sport Life, фітнес-клуб АтлетіКо, спортивні зали Аватар Спорт, Росичи, Fitness City та інші.

Для шопінгу та розваг: ТРЦ Аладдін, ТРЦ Піраміда, ТРЦ Ашан Рів Гош, ТРЦ River Mall — у всіх цих торгівельних центрах ви можете знайти магазини одягу, продуктові супермаркети, різноманітні кафе та ресторани, і ігрові зони для дітей.

Для прогулянок: в 5-ти хвилинах ходьби від житлового комплексу знаходяться 3 озера з піщаними пляжами та альтанками, і парк Кочерги для сімейних вихідних.

ЖК Синергія Київ — точка відліку твого комфортного життя.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок