Відділ продажу: +38 (097) 222-777-9
#Новини

Ірпінь — місто для життя!

Що для Вас ідеальне місце для життя?

У кожного буде своя відповідь на це здавалось би просте запитання.

Хтось звертає увагу на мобільність та гнучкість добирання до роботи.

Для молодих сімей з дітьми чи тих, хто тільки їх планує, дуже важлива наявність соціальної інфраструктури, такої як дитячі садки, дитяча поліклініка, школа, а також екологічність та безпека житлового мікрорайону.

Детский сад "Колибри" в Ирпене

Молоді люди без сім’ї цінують розвинену спортивну та розважальну інфраструктуру поруч з домом.

Можна продовжувати перелік довго. І це природно, адже у різних людей свої цінності, своє бачення оточення, свої можливості і перспективи.

Та можна з упевненістю сказати, що більшість запитів можна задовольнити, запропонувавши життя в місті-сателіті Ірпінь.

Сучасний Ірпінь

Якщо Ви були в Ірпені років 5-10 тому або не були взагалі — пропонуємо Вам віртуальну екскурсію містом.

Переконані, Ви знайдете тут щось особливе, щось саме для Вас.

Фонтан на Городской площади

Розташування Ірпеня в курортній зоні та в безпосередній близькості до Києва з усіма перевагами столичного життя, приваблює сюди все більше молодих людей та сімей з дітьми.

Місто росте, розвивається, відкриває нові можливості для жителів. Стрімка забудова сприяє розвитку інфраструктури та благоустрою міста, а також інвестиційній привабливості міста.

Новостройки Ирпеня

В місті багато затишних та атмосферних кав’ярень та ресторанів, де можна провести час із близькими та друзями. Ви можете скуштувати вишукані страви з морепродуктами, відпочити ввечері з кальяном, подивитися футбол в пабі з друзями і навіть повечеряти в величезному вагоні-ресторані. Кожен знайде своє особливе місце.

Ирпень Кафе

Кінопрем’єри вже чекають всіх кіноманів у сучасному багатозальному кінотеатрі, в тому числі у форматі 3D.

Для поціновувачів spa-процедур та здорового способу життя у місті працюють spa-комплекси для всієї сім’ї, мережеві та концептуальні фітнес-центри, басейни.

SPA-комплекс в Ирпене

Парки Ірпеня заслуговують особливої уваги, адже такого розмаїття буйної зелені, доглянутих доріжок та актуальних концептів Ви не зустрінете ніде! І все це у самому серці міста, де кожен охочий може просто відпочити в тіні на лаві, поспілкуватися з близькими чи прогулятися з коляскою.

Центральный парк город Ирпень

Парк Правика, Покровський парк, парк Дружби, парк Дубки, парк Письменників, Центральний парк — продовжувати? І в усіх сучасні ігрові зони для дітей, зони барбекю, приголомшливий ландшафтний та арт дизайн!

Центральная площадь

Центральна площа міста спроектована у кращих європейських традиціях. А ще тут працюють фонтани, які особливо яскраво виглядають увечері, створюючи атмосферу свята.

Набережні для прогулянок уздовж води завжди приваблюють жителів та туристів. В Ірпені міська набережна стала таким місцем тяжіння містян та гостей міста.

8

Тут є все для активного відпочинку — найдовша в регіоні бігова та велодоріжка протяжністю 3 км. Влітку працює прокат човнів та сапбордів. Тут же облаштовані мангали та зони барбекю, щоб посмажити м’ясо. Крісла та лежаки, аби просто повалятися та помріяти. Вимощені доріжки, лавки в оточенні квітів, дерев та мальовничої річки Ірпінь створені для романтичної, дружньої чи сімейної прогулянки.

1

Авангардні арт-об’єкти вздовж набережної р. Ірпінь додають прогулянці приводів для бесіди та свіженьких фото в інстаграм. Раз вже згадали про інстаграм, тут же є улюблений серед місцевих жителів червоний інста-місток, який ще порівнюють за конструкцією з мостом в Будапешті, та автентичний залізничний міст, які є топовою локацією для фотозйомок.

2

Рибалкам — порелаксувати з вудкою. Мрійникам — зазирнути у зоряне небо та віднайти Велику Ведмедицю. Сім’ї з дітьми — у вітряну погоду запустити повітряного змія. Художникам — зловити осінь в сяйві численних ліхтарів. Грибникам — зібрати повний кошик грибів в лісі навпроти та вигуляти гарненько улюбленого песика.

4

Перелік занять на Ірпінській набережній не перерахувати. Поповни список своїм улюбленим.

Транспортна доступність чи все ті ж пробки?

Маючи власне авто, можна доїхати з кінцевої станції метро до Ірпеня за 7-10 хвилин. Все завдяки вільній новій трасі, що сполучує Ірпінь із столицею, відзначають водії. Маршрутні таксі між Києвом та Ірпенем курсують кожні 5 хвилин, час в дорозі займатиме близько 15-20 хвилин. Також тут поширені сучасні практики спільного використання авто, такі як карпулінг чи райдшерінг, що вкотре підкреслює прогресивність жителів міста.

А ще нещодавно Укрзалізниця запустила сучасні електропотяги в передмістя Києва, в тому числі в Ірпінь, тому для тих, хто цінує час і доступність - це ще один зручний вид транспорту.

Электричка Киев-Ирпень

І пам’ятаємо, що окрім Києва, з Ірпеня зручно виїжджати на Житомирську трасу, до Бучі, Ворзеля, Гостомеля.

Тут же варто відзначити, що у місті регулярно проводяться сезонні роботи із капітальної та поточної реконструкції дорожнього покриття та облаштування зручних тротуарів та пішохідних зон.

Для молодих активних спортивних є стадіон Чемпіон, що був модернізований, і відтепер має сучасне поле, нові трибуни і якісне покриття доріжок. А також в Ірпені Ви знайдете велопрокат по місту.

Детская поликлиника Ирпень

Соціальна інфраструктура міста представлена сучасною дорослою та дитячою поліклінікою з прогресивними медичними працівниками. В рамках реалізації нової стратегії соціально-економічного розвитку Ірпеня в місті відкриті амбулаторії сімейної медицини. Для дітей функціонують школи, в тому числі з альтернативною формою навчання та інклюзивними програмами для дітей з особливими потребами. Для найменших ірпенчан в місті багато дитсадків, як державних, так і приватних. Варто відзначити новий сучасний дитсадок Колібрі, збудований Будівельною групою “Синергія”, з просторою спортивною, актовою залами та навіть фіто- та соляною кімнатами для зміцнення імунітету.

Ирпень Синергия 2

Позитивно впливають на розвиток міста і забудовники - прогресивні, соціально відповідальні та з новими підходами і стандартами щодо облаштування житлового простору. Вони не тільки будують нові житлові квартали, а й сприяють розвитку міста, створюючи нову інфраструктуру, нові робочі місця та можливості для розвитку малого бізнесу.

А ще нещодавно в місті презентували новий бренд-бук, що в тому числі підкреслює орієнтованість міста на інновації та розвиток.

Брендбук Города

Приїжджайте в Ірпінь і переконайтесь на власні очі, що місто живе та дихає!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок