#Новини

Ірпінь — в десятці кращих міст України для ведення бізнесу

 

Ірпінь посів 7-му сходинку в щорічному рейтингу Forbes “Найкращі міста для ведення бізнесу”.

 

Рейтинг розраховується на основі 10 рівнозначних критеріїв, серед яких рівень міграційної привабливості, екологічна ситуація, купівельна спроможність та безпека.

Минулого року Ірпінь був на 13-й позиції, і за рік покращив результат майже вдвічі. Це найкраща динаміка серед усіх інших міст, і ми цим неймовірно пишаємось.

 Також ми тішимось, що вже багато років робимо свій вклад в розвиток бізнесу в Ірпені.

В житлових комплексах Синергії більше 200 комерційних приміщень, в яких роками працюють успішні бізнеси. Це супермаркети і піцерії, танцювальні студії та фітнес-клуби, аптеки та кабінети лікарів. Завдяки концепції “все що потрібно для роботи, життя і відпочинку є прямо в будинку”, підприємці отримують сучасні та комфортні приміщення у жвавих локаціях, корисні сервіси стають ближчими до мешканців, а місто одержує суттєві податкові надходження в бюджет.

Від початку року в приміщеннях Синергії відкрилось 55 нових бізнесів. Деякі з них у нашому флагманському проєкті, ЖК Синергія Сіті. Після завершення будівництва всіх черг, цей комплекс матиме близько 500 комерційних приміщень на території і стане справжнім осередком бізнесу в Ірпені.  

Якщо ви плануєте реалізацію бізнес-проєкту в курортному передмісті Києва  запрошуємо до співпраці. В нашому портфелі найбільша у місті кількість комерційних приміщень. Вони розташовані у жвавих густонаселених локаціях з високим пасажиропотіком. Вартість квадратного метра стартує від 120 грн, а широкий вибір площ дозволить знайти підходящі умови під будь-який тип бізнесу.

Детальну інформацію можна отримати за номером 093 170 44 85.  

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок