#Новини

До зими готові! Обслуговуюча компанія Синергія Сервіс активно готується до зимового сезону

 

Ми піклуємося про затишок і безпеку наших мешканців, тому продовжуємо працювати для них і після отримання ключів від оселі.

 

Обслуговуюча компанія створена для забезпечення комфорту мешканців наших житлових комплексів. “Синергія Сервіс” бере на себе вирішення всіх побутових питань. Наприклад, підтримує чистоту, доглядає і піклується про рослини, займається технічним обслуговуванням домофонії, сантехніки та електрики. А також, в зимовий період, очищує території наших ЖК від снігу, аби забезпечити мешканцям вільне пересування.

Наразі, вже провели консервацію автоматичного поливу рослин та підготували систему до холодного сезону. Це необхідно для того, щоб вберегти систему від перемерзання.

Також отримали 15 тонн реагентів, підготували необхідну спецтехніку та спецодяг для співробітників. Завдяки цьому ми зможемо своєчасно та швидко зреагувати  на сніг та ожеледь, щоб наші мешканці могли безпечно дістатися своїх домівок.

Працівники “Синергія Сервіс” роблять життя наших жителів зручніше і простіше. Адже межа зони комфорту проходить набагато далі ваших вхідних дверей.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок