#Новини

Синергія як надійний забудовник піклується про своїх жителів: тут вдень і вночі розчищають доріжки від снігу

 

Надійний забудовник — це не тільки вчасно здані будинки та якісне будівництво. Це й піклування про жителів. Завдяки зусиллям нашої обслуговуючої компанії всі доріжки очищені від снігу, а жителі насолоджуються прогулянками зимовими променадами!

 

Цього року в місті випали рекордні норми снігу. Але негода не завадить комфорту наших жителів. Працівники Обслуговуючої компанії “Синергія Сервіс” вже четверту добу поспіль щодня чистять територію наших ЖК від снігу.

Крім того,  "Синергія Сервіс" прийшла на допомогу місту та взяла на себе відповідальність за прочищення пішохідних зон по вулиці Мечникова та Джерельна, а також території садочку “Колібрі” та під’їзди до нього. Тепер мешканці всього мікрорайону можуть безпечно пересуватися вулицями.

У прибиранні задіяні всі працівники “Синергії Сервіс”, велико- та малогабаритна спецтехніка. Мешканці наших ЖК вже встигли помітити на території комплексів симпатичні зелені тракторці Синергії, які чистять дороги та під’їзні шляхи і вдень, і вночі.

Робимо все можливе, аби ви не відчули наслідки рекордних снігопадів й надалі змогли з комфортом дістатися своєї домівки.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок