#Новини

Комфортне життя на зеленій стороні. В ЖК Green Side готуються до відкриття нові сервіси

 

Нещодавно в житловому комплексі Green Side відкрився продуктовий супермаркет. Розповідаємо, що ще відкриється тут незабаром. 

 

Мешканці ЖК Green Side продовжують облаштовуватись у своїх затишних квартирах, а ми й надалі робимо їхній побут комфортнішим.

Так, нещодавно в ЖК Green Side відкрився супермаркет BOX. BOX це мережа магазинів формату “біля дому”, яка стрімко розвивається у Києві та області. В асортименті магазину є продукти харчування, побутова хімія та різноманітні товари для дому. 

Але це не єдина продуктова крамниця, що буде в ЖК Green Side. Вже зовсім скоро ми потішимо любителів морепродуктів та свіжої зелені в ЖК готуються до відкриття рибна лавка та спеціалізований магазин свіжих овочів та фруктів.   

Є чудова новина і для маленьких мешканців. Незабаром, в комплексі відкриється одразу дві дитячі крамниці!

Купувати побутову техніку теж стане зручніше ми з нетерпінням очікуємо на відкриття філіалу інтернет-магазину електроніки.

Серед інших сервісів, що готуються до відкриття, студія перукарського мистецтва, зоомагазин та магазин меблів.

А якщо ви теж мрієте працювати в кроці від дому, бізнес в ЖК Green Side це ідеальний варіант для вас.

Сучасний комплекс пропонує безліч опцій для відкриття власного бізнесу. Комерційні приміщення площею від 27 до 157 кв.м підійдуть для реалізації різноманітних бізнес-проектів від кав’ярні чи невеликої крамниці до спортзалу або приватного садочку. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок