#Новини

Щомісячний фотозвіт з будмайданчиків Будівельної групи Синергія

Звіт про хід будівництва ЖК «Синергія Сіті»

У першій секції продовжуємо фасадні роботи 1-го поверху. Завершуємо оздоблювальні роботи місць загального користування. Завершили прокладання зовнішнього газопостачання. Розпочали влаштування вхідної групи.

У другій секції продовжуємо фасадні роботи 1-го поверху. Продовжуємо заливати стяжку у місцях загального користування.

У третій секції завершили зводити стіни 9-го поверху. Завершили монтаж вікон до 7-го поверху.

У четвертій секції розпочали  зводити стіни 5-го поверху.

У п’ятій секції завершили  зводити стіни 9-го поверху.

У шостій секції завершили зводити стіни 3-го поверху.

У сьомій секції продовжуємо фасадні роботи 1-го поверху.

У восьмій секції продовжуємо фасадні роботи 1-го поверху.

У дев’ятій секції продовжуємо фасадні роботи 1-го поверху. 

У десятій секції завершили зведення зовнішніх та внутрішніх стін з 2-го по 10-й поверх. Завершили прокладання внутрішніх комунікацій. Завершили монтаж вікон. Завершили залиття стяжки на покрівлі. Розпочали залиття стяжки у квартирах та місцях загального користування. Завершили поклейку 1-го шару євроруберойду на покрівлі. Завершили утеплення сходової клітини. Розпочали штукатурити місця загального користування та сходову клітину. Розпочали фасадні роботи. Продовжуємо зведення стін 1-го поверху.

У одинадцятій секції завершили зведення зовнішніх та внутрішніх стін з 2-го по 10-й поверх. Розпочали фасадні роботи. Завершили прокладання внутрішніх комунікацій. Завершили залиття стяжки на покрівлі. Завершили монтаж вікон. Розпочали залиття стяжки у квартирах та місцях загального користування. Завершили поклейку 1-го шару євроруберойду на покрівлі. Розпочали утеплення сходової клітини. Продовжуємо зведення стін 1-го поверху.

У двадцятій секції завершили залиття плити-перекриття над 1 поверхом. Продовжуємо влаштовувати вертикальні елементи 2-го поверху.

У двадцять першій секції завершили залиття плити-перекриття над 2 поверхом.

У двадцять другій секції завершили заливати плиту-перекриття над 1 поверхом.

У двадцять третій секції завершили влаштування вертикальних елементів 1 поверху.

На території ЖК «Синергія Сіті» продовжуємо влаштування благоустрою біля 7, 8 та 1 секцій.

 

Звіт про хід будівництва школи «Синергія» від 15 червня 2021 року.

У першому корпусі завершили влаштування вертикальних конструкцій 3-го поверху. Завершили залиття плити-перекриття над 3 поверхом.

 

Звіт про хід будівництва ЖК «City Park ІІ черга»

У першому будинку завершуємо влаштування вертикальних елементів 13-го поверху. Завершили монтаж вікон з 2-го по 8-й поверх. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків 10-го поверху.

У другому будинку завершуємо влаштування вертикальних елементів 14-го поверху. Продовжуємо зводити стіни 10-го поверху. Продовжуємо влаштовувати вентиляційні блоки на 11-му поверсі. Змонтували вікна до 7-го поверху.

У третьому будинку продовжуємо монолітні роботи 11-го поверху. Завершуємо зведення стін 3-го поверху. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків на 5-му поверсі. Змонтували вікна на 2-му та 3-му поверхах.

У четвертому будинку готуємось до влаштування плити-перекриття над 10 поверхом. Продовжуємо монтаж вентиляційних блоків 2-го поверху. Змонтували вікна на 2-му та 3-му поверхах. Продовжуємо зведення зовнішніх та внутрішніх стін 5-го поверху.

 

Звіт про хід будівництва ЖК "Синергія 3+"

У сьомому будинку завершуємо влаштування вхідної групи.

У восьмому будинку завершуємо влаштування вхідної групи. Продовжуємо фасадні роботи 1-го поверху.

У дев’ятому будинку завершили внутрішню газову обв’язку. Завершуємо влаштування вхідної групи. Розпочали зовнішню газову обв’язку.

На території ЖК «Синергія 3+» продовжуємо укладку бруківки біля 7,8 та 9 будинків.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок