#Новини

Комерційні приміщення в ЖК Синергія Сіті доступні для оренди в обмеженій кількості

 

Мрієте відкрити власну справу в крутому місці? Бронюйте комерційне приміщення в ЖК бізнес-класу поруч з міською набережною Ірпеня. 

 

Перші резиденти вже забронювали комерційні приміщення в нашому флагманському ЖК. Про те, які сервіси готуються до відкриття, ми розповімо згодом, а поки запрошуємо долучитися до бізнес-спільноти Синергія Сіті та розпочати власну справу поруч з міською набережною.  

Чим особливі комерційні приміщення в Синергія Сіті?

1. Тут нульова конкуренція та ексклюзивна локація — адже в радіусі 2 км відсутні альтернативні варіанти комерції. Близькість до міської набережної гарантує постійний потік клієнтів для будь-якої категорії бізнесу.

2. Тут сучасні світлі приміщення з ефектними панорамними вітринами та стелею 4,5 метра заввишки.

3. Тут вартість оренди — від 280 грн/кв.м, проте кожен резидент Синергія Сіті матиме ремонтні канікули до 30.11.2021.

Для оренди доступні приміщення в 7, 8 та 9 секціях комплексу, площею від 16 до 97 кв.м. Також є можливість об’єднати декілька об’єктів в один, площею до 200 кв.м.

Встигніть забронювати комерційне приміщення для свого бізнесу, адже кількість доступних для оренди варіантів обмежена та невпинно зменшується.

Бажаєте більше деталей? Залиште заявку за номером 093 170 44 85, і ми надішлемо вам варіанти комерційних площ та розрахунки.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок